MK4 - mikrofon i USB na kablu

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Audiofil
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: Audiofil » pt lis 16, 2007 22:43

A powiedz Ty mi rozbierales juz to?mam wrazenie ze nie....skoro pisze ze konsole pod kierownica....nie wiem co jest w tym nie jasne a nie masz przejsc kablem przez klapke od bezpiecznikow bo przeciez jak zdemontujesz slupek to wejdziesz od razy pod tapicerke...zreszta tak jak napisalem dokladnie 3 elementy musisz sciagnac zeby prosto, szybko i dobrze to zamontowac, jak zaczniesz to rozbierac to na pewno dojdziesz bezproblemowo jk to zrobic.

pozdrawiam
tomek

porlock
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: porlock » pt lis 16, 2007 23:10

No wlasnie nigdy w zyciu nie rozbieralem :( , Napisales " pozniej odkrec konsolke pod kierownica, teraz kabelkiem mozesz wejsc pod konsolke", a ja nie wiem jaka konsolke mam odkrecic i pod jaką wejsc przewodem ;( nie ma ich na zadnym z tych obrazkow ktore wyslalem ? :(
Ostatnio zmieniony pt lis 16, 2007 23:12 przez porlock, łącznie zmieniany 1 raz.

Audiofil
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: Audiofil » pt lis 16, 2007 23:54

kolego no chodzi o ten duzy kawal plastikowej obudowy pod kierownica. odkrec go, jak sciagniesz te 3 reczy o bedziesz widzial ze przejscie kabelkim jest proste. poki nie rozbierzesz nie bedziesz mial najmniejszego wyobrazenia o czy mowie.

kruq84
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: kruq84 » czw maja 22, 2008 11:49

witam, mialem problem z zalozeniem nowego tematu, wiec odswiezam ten. troche podobny do mojego problemu.
kupilem radio pioneer 6000 i mam problem z montazem go w mk4, gdyz kabel na usb jest tylu i nie wiem jak go puscic? szukalem na forum to znalazlem tylko, ze najlepiej go puscic do schowka, stad moje pytanie jest takie - jak to zrobic? najlepiej bez zadnego wiercenia. bede bardzo wdzieczny za odpowiedz. pozdrawiam

porlock
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: porlock » czw maja 22, 2008 20:05

Ja puściłem sobie kabel nad popielniczkę, można od przełożyć bez większych problemów dołem, wystarczy odkręcić śrubki z boku tunelu później go trochę oddciagnac (ze strony gdzie odkrecislimy śrubki) i przełożyć kabel.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”