zamierzam kupic zawias do mojego 20 Jahre i troszeczke go zglebowac

Chce obnizyc o max 5cm. Firma koni i H&R nie ma w ofercie 50/50, maja tylko 60/40. Eibach ma 50/50.
pozdr
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
W efekcie koncowym bedzie 60/40radarTDI pisze:witam
zamierzam kupic zawias do mojego 20 Jahre i troszeczke go zglebowac- ale mam maly dylemat, ktory wybrac koni, H&R czy Eibach. Fabrycznie jest golf obnizony o 2cm, wiec jezeli zawias bedzie 60/40 to w efekcie koncowym obnizony bedzie 80/60 czy 60/40?? Moze mi ktos to wytlumaczyc?.Jak to jest z GTI???
Chce obnizyc o max 5cm. Firma koni i H&R nie ma w ofercie 50/50, maja tylko 60/40. Eibach ma 50/50.
pozdr
Tak bedzie -50radarTDI pisze:eibach sa bardziej miekkie ?? czyli jak je zaloze to bedzie -50
Znasz numer katalogowy?radarTDI pisze:..eibach ma w ofercie 50/50 do GTI TDI
ja mom dokładnie taki zawias - fotki jak wyglada na nim mk3 sa w temacie z autem, opis jezdzenia na nim tez (gdzies na 2 stronie długi wywod). W skrocie - twardy, ale na tyle komfortowy, ze jezdzac tygodnowo ok 500 km nie odczuwam bólów, pląby nie wypadaja wiec nie jest tragicznieradarTDI pisze:moze mi ktos powiedziec cos o tym blizej
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości