prędkościomierz mi wariuje, ecu?impulsator?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
prędkościomierz mi wariuje, ecu?impulsator?
mam wyjątkowy problem, za kazdym razem po przejechaniu ok 40km zaczyna mi wariowac predkosciomierz, skoczy do gory zaraz opadnie i przestaje dzialac, po jakimś czasie znowu odzywa, codziennie po odpaleniu auta jest wszystko ok, od czego może to być uzależnione??? macie jakieś pomysły?możliwe że jak skrzynia sie nagrzeje sporo to impulsator wariuje???

-
cyngiel
- Mały gagatek

- Kontakt:
Podpinam się pod temat, z tym że ja mam dokładnie odwrotnie - u mnie dzieje się podobnie rano na zimnym silniku, wskazówka prędkościomierza się zacina, dopiero przy zwalnianiu lub zatrzymaniu opadnie, jak silnik już nagrzany to wszystko wraca do normy, czsami tylko przy prędkości ok 90km/h jest jakby małe zatrzymanie, później od razu przeskok na 100km/h
Jeśli prędkościomierz "leży" a kilometry na wyświetlaczu są dobrze naliczane (w miarę realnie a nie przyrost 1km po przejechaniu kilku kmcyngiel pisze: U mnie liczy normalnie
Ostatnio zmieniony śr maja 14, 2008 09:14 przez zodiak, łącznie zmieniany 1 raz.
Zagazowany KR już sprzedany :( , teraz jeżdzi się ABFem :) Abf czyli Abfahrt
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.
dzisiaj zrobiłem ponad 80 Km i nic kompletnie nicTAZ pisze:Kostki to przekleństwo passatów b4 i golfów 3. Znajomemu przelutowałem całą kostkę i takie objawy ustały.
Pozdrawiam!