wykrecic i zobaczyc pod swiatlo - tam jest taki "plaster miodu" i w p......du otworków i te co sa pozapychane to elegancko widac!!! tak z 10% to norma to tez sie nie przejmuj!daszczyk pisze:może katalizator mam zapchany , jak to sprawdzić czy jest drożny
pozdrawiam
Duże Spalanie Golf III 1,9 TD
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Pirat_666
- Mały gagatek
- Kontakt:
Chcesz ekonomicznie jeździć to sobie załatw tanie paliwo . Ropa z TIRa albo opał zalej i od razu poczujesz różnicę, bo tak nawet jak obniżysz spalanie o 0,5litra czy litr to i tak bedzie nic przy obecnych cenach ropy. Takie jest moje zdanie.
Nie na zawsze przykuci jesteśmy do kręgów świata, poza nimi zaś istnieje coś więcej niż wspomnienie.
-
- Gadatliwa bestia
Re: Duże Spalanie Golf III 1,9 TD
HEJKA!
Ostatnio zmieniony wt lut 03, 2009 21:25 przez endrju38, łącznie zmieniany 2 razy.
mam problem dużego spalania, jeżdzę Golfem III 1.9 TD 75KM 1996r, na mieście pali mi strasznie dużo coś ok 8 litrów czasem może nawet więcej to chyba za dużo jak na taki samochód i taki silnik... co może być tego przyczyną ?? czekam na odpowiedź, pozdrawiam
Ostatnio zmieniony pt mar 06, 2009 16:53 przez Jarsondab, łącznie zmieniany 1 raz.