Gdzie sa zlacza diagnostyczne w autach grupy VAG
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Gdzie sa zlacza diagnostyczne w autach grupy VAG
witam mam pytanko na ktos moze jakis program gdzie znajduja sie zlacza diagnostyczne grupy VAG lub opis gdzie moga sie znajdowac z gory dziekuje za pomoc 
Ostatnio zmieniony śr maja 14, 2008 15:41 przez norman, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paweł Marek
- V.I.P.

autodata twój przyjaciel
a znalesc można kupić na allegro
lub pobrać do "testowania"
z emule lub torrent
a znalesc można kupić na allegro
lub pobrać do "testowania"
Ostatnio zmieniony śr maja 14, 2008 14:21 przez Fahoo, łącznie zmieniany 1 raz.
załączam pdf ... dokładne lokalizacje pokazane są w info-tech lub w autodacie
http://www.speedyshare.com/893839355.html
http://www.speedyshare.com/893839355.html
Ostatnio zmieniony śr maja 14, 2008 15:32 przez damcio151, łącznie zmieniany 1 raz.
-
greg
- Townsville
- Nowicjusz

- Kontakt:
VAG interface do MK4
Czesc jestem tu nowy. Niedawno zwineli mi spod bloku mojego MK 4 (Bytom) całe szczęscie był ubezpieczony zanim dostanę kasę z AC czeka mnie monotonne ponowne szukanie jakiegos fajnego egzemplarza MK4. Zastanawiałem się nad kupnem takiego interfejsu który pozwolił by mi zdiagnozowac to moje przyszłe autko w momencie kupna i nienatknąć się najakąś minę, sczególnie chodzi mio cofanie licznika co o tym sądzicie? 

wszystko masz na forumTownsville pisze:Czesc jestem tu nowy. Niedawno zwineli mi spod bloku mojego MK 4 (Bytom) całe szczęscie był ubezpieczony zanim dostanę kasę z AC czeka mnie monotonne ponowne szukanie jakiegos fajnego egzemplarza MK4. Zastanawiałem się nad kupnem takiego interfejsu który pozwolił by mi zdiagnozowac to moje przyszłe autko w momencie kupna i nienatknąć się najakąś minę, sczególnie chodzi mio cofanie licznika co o tym sądzicie?
-
greg