Lakier bezbarwny odchodzi
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- martinezz_pl
- Mały gagatek
- Kontakt:
Lakier bezbarwny odchodzi
Witam!
Mam pytanie co mam zrobić bo w jednym miejscu na masce odchodzi mi lakier bezbarwny i jak go chce zdrapać bo pod spodem jest powietrze to mi on coraz wiekszy sie robi.
Czym to "zatrzymać " aby dalej nie odłaził (lakier bezb.) ?
Mam pytanie co mam zrobić bo w jednym miejscu na masce odchodzi mi lakier bezbarwny i jak go chce zdrapać bo pod spodem jest powietrze to mi on coraz wiekszy sie robi.
Czym to "zatrzymać " aby dalej nie odłaził (lakier bezb.) ?
Ostatnio zmieniony wt maja 13, 2008 22:06 przez martinezz_pl, łącznie zmieniany 1 raz.
- martinezz_pl
- Mały gagatek
- Kontakt:
Nawet fabryka czasami coś zawali. Podjedź najlepiej do dobrego lakiernika i się dowiesz co z tym zrobić za poradę nic nie zapłacisz.
Ostatnio zmieniony wt maja 13, 2008 20:07 przez hudy21, łącznie zmieniany 1 raz.
- martinezz_pl
- Mały gagatek
- Kontakt:
najlepiej miejsce po odprysku kamienia delikatnie zmatować papierem 2500 na mokro, napuścić szpilką lub cienkim pędzelkiem lakier bezbarwny z utwardzaczem tak żeby lakier się rozlał poza odprysk, potem po 24 h papier 2000 na malutkiej podkładce na mokro wymatować wystający bezbarwny, potem pasta G3, woda, maszyna i będzie git....martinezz_pl pisze:Czym to "zatrzymać " aby dalej nie odłaził (lakier bezb.) ?