Problem z szyberdachem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z szyberdachem
Mam takie pytanie czy mozna dostrac jakies czesci do szybredachow??A dokladnie ulamana jest taka czesc co przesowa cala szybe (to jest takie srebne:)) nie wiem jak to sie fachowo nazywa. Tego chyba nie da sie skleic??
a tak przy okazji zapytam wie ktoś może gdzie można dostać te linki do szybera
ma kumpla który ma passata i nigdzie nie moze dostać tej linki może ktoś sie spotkał z jkimś sklpem gdzie można dostać te pierdoły
ma kumpla który ma passata i nigdzie nie moze dostać tej linki może ktoś sie spotkał z jkimś sklpem gdzie można dostać te pierdoły
[url=http://www.userbars.com/][img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/7/vw.gif[/img][/url]
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Jak chcesz to mam linke do szyberka. Mam też prawy ślizg z linką i kilka innych części. Jak coś to pisz na rurov@interia.pl
Mam tez problem z szybedachem w Mk3 ale troszke innej natury. Szyber w pozycji zamknietej jak sie jedzie po dziurach strzasznie drga. tzn nie jest stabilny tylko jak go zamkniemy i poruszamy nim to sie rusza, głownie od strony kierowcy. próbowalem go regulowac tym srubkami malymi, ale nic nie pomoglo, jest to uciazliwe szczególnie jak sie ma twarde zawieszenie i jeździ po dziurach. Moze miał ktos taki problem i wie jak go rozwiazać. Z góry wielkie dzieki
Z tego co piszesz to padł Ci lewy a nie prawy ślizg (od strony kierowcy). Zresztą chyba wszystim tak padajągabrysd pisze:Mi wlasnie poszla prawy (od kierowcy) poslizg:( Jak by ktos mil to prosze o napisanie gabrysd@o2.pl
[ Dodano: Sro Paź 05, 2005 20:46 ]
Mnie też drga ale ja ma walnięty ślizg - może u Ciebie jest podobnie?adix0 pisze:Mam tez problem z szybedachem w Mk3 ale troszke innej natury. Szyber w pozycji zamknietej jak sie jedzie po dziurach strzasznie drga. tzn nie jest stabilny tylko jak go zamkniemy i poruszamy nim to sie rusza, głownie od strony kierowcy. próbowalem go regulowac tym srubkami malymi, ale nic nie pomoglo, jest to uciazliwe szczególnie jak sie ma twarde zawieszenie i jeździ po dziurach. Moze miał ktos taki problem i wie jak go rozwiazać. Z góry wielkie dzieki
- Paweł Marek
- V.I.P.
udało mi się skleić tylne sanki, którym ułamała się jedna z czterech prowadnic. Przewierciłem w trzech miejscach na wylot przez odłamane elementy wiertłem 1,4, z wierteł zrobiłem trzpienie, połaczyłem to na kleju i już zapmniałem że naprawiałem. Działa pół roku. Więc coś tam można sobie poradzić, a nie od razu ASO. zależy co się złamało dokładnie.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.