przez szybe prosto w kierowceGRZANA pisze: trzeba bylo rzucic kamieniem czy cosbym sie zatrzymal

Moderator: G0 Karcio
Czyżbyś rzucał mi rękawice do walki??Gobo90 pisze:GRZANA, ja tam bede w ujezdzie z ekipa wiec grzana nie masz co na dyplom liczyc:PP żart!
voluminy w nazwie temau nie dotycza wygladu auta tylko tego ze to juz trzecia edycja tematu;) auto powoli doprowadza sie do idealu chociaz teraz delikatny przestos ze wzgledu na matury...krissek pisze:ps.mam nadzieję że VOL.3 to już ostateczna wersja
wiem wiem bo śledzę zmiany na bieżąco i temu mam nadzieje że nie zrobi sie z tego tematu tak top-spamerGRZANA pisze:voluminy w nazwie temau nie dotycza wygladu auta tylko tego ze to juz trzecia edycja tematu;)
do skaryszewa 1 czerwca na ATS lecisz? moze tam se polukamy? :dBossman pisze:A tak liczyłem na mojówkowy bimber i oblukanie wkońcu furki na żywo
Liczę,ze kiedyś sie uda, bo modów "troszkę" nastąpiło w tym egzemplarzu
a wiesz,że nie myślałem o tym nawet. Sie pożyje, się zobaczyGRZANA pisze:do skaryszewa 1 czerwca na ATS lecisz?
a kiedy to jest? jak zdaze jakas kase zarobic to pewnie bedeaurel pisze:bedziesz na spocie gr.Świetokrzyskiej wypadało by sie pojawic jak matura chłopcze??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości