własnie przed chwila z komina domu oberwąła mi sie j...ana cegła i spadła mi na samochod,
jak wymienić tylną szybę?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
jak wymienić tylną szybę?
witam,
własnie przed chwila z komina domu oberwąła mi sie j...ana cegła i spadła mi na samochod,
wgniecenie na dachu i szyba tylna poszła w mak... jak juz kupie szybe to jak to wymienić? dam rade samemu zeby powietrze nie gwizdało i zeby ogrzewanie szyby działało???
szyba jest klejona więc ???? zastanów się czy chcesz sam ją zakładac za montaż biorą 100 i masz gwarancję
starą musisz wyciąc oczyścić i co najwazniejsze zastosować dobry klej
starą musisz wyciąc oczyścić i co najwazniejsze zastosować dobry klej
Ostatnio zmieniony sob maja 10, 2008 21:24 przez dziejo, łącznie zmieniany 1 raz.
na dachu wgniecenie o srednicy ok 5 cm szyba tyna poszła, uszkodzona lotka gti wgniecenie na tylnej klapie w kilku miejscach i wgniecenie w 2 miejscach na boko kolo wlewu paliwa :/
dach do malowania + szpachlowanie pewnie z 350 zł
malowanie klapy 300 zł
szyba + montaż 350 zł
lotka 100
bok 300 zł
dobrze ze mi chociaz lamp co ost kupiłe hella colour magic black nie uszkodziło...
dach do malowania + szpachlowanie pewnie z 350 zł
malowanie klapy 300 zł
szyba + montaż 350 zł
lotka 100
bok 300 zł
dobrze ze mi chociaz lamp co ost kupiłe hella colour magic black nie uszkodziło...