pomóżcie prosze
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Nie masz się czym przejmować, czujnik możesz sam wymienić jest na górze skrzyni biegów, dostaniesz się do niego przez komorę silnika, koszt podali ci inni a jeżeli chodzi i czasochłonność to 5 min roboty, wykręcenie i wkręcenie.zulik pisze:Po włączeniu wstecznego biegu nie wlaczają mi sie białe tylne światła. Co i gdzie sprawdzić, bo żarówki wymieniłem. Byś może są poprostu nie podłączone do jakiejś skrzynki - ale w takim razie gdzie ta skrzynak !? Kolega z pracy powiedział mi też, że może to być wina wytartej jakiejś części w skrzyni biegów - jak to uslyszalem to sie prawie rozpłakalem ..
pomóżcie prosze
Ja bym nie ryzykował i wymienił go, stwarzasz niebezpieczenistwo na drodze stary!! A co do problemu to stawiam na czujnik w skrzyni,sam mialem ten problem i jego wymiana pomogla... Znalezienie go nie jest trudne, otwierasz maske i ze skrzyni beda wychodzic dwa kabelki po nich trafisz do czujnika... wymiana jest banalna wykrecasz stary i wkrecasz nowy mnie to kosztowalo 12 zeta. Pozdroowka!!!lolo_golf pisze:ale czujnika nie chce mi sie wymieniac
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 116 gości