Charczenie wentylatora

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
vcx
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: vcx » pn maja 05, 2008 21:01

wymień sobie filtr przeciwpyłkowy (chyba tak on sie nazywa) a jak to nic nie da do moze spróbuj nasmarować wentylator :bajer:

Żyć... aby jeździć...
Jeździć... aby żyć...

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » pn maja 05, 2008 21:26

Charczenie wentylatora
kolego którego? Od chłodnicy czy od wentylacji kabiny. Precyzuj temat bo już jak widzisz część odpowiedzi tyczy jednego a cześć drugiego
Ostatnio zmieniony pn maja 05, 2008 21:33 przez Paweł Marek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » pn maja 05, 2008 22:52

ano własnie, więc ci napiszę kup używkę, około 7-8 dych. Naprawa jest możliwa ale nie opłaca się. Zeby zmienić musisz zderzak i chlodnicę odkręcić i odchylić ja w przód, węże mogą zostać. Kup z taką ilością pinów jak masz, czyli 3-pinowy jeśli maasz dwa biegi. Moce są bardzo różne ale tym możesz się nie martwić.

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

haps
Forum Master
Forum Master

Post autor: haps » pn maja 05, 2008 23:12

Olaf1979, przerabialem temat, nie oplaca sie tego robic, ogolnie sa ludki ktorzy to naprawiaja, ale sami mowia ze wola wymienic na podrobke niz to robic, bo pewnosci nigdy nie ma..i ja ci radze kupic jakas chinszczyzne razem z silniczkiem, ja dalem 70zl i chula jak wsciekly juz jakies pol roku, z wymiana jest sporo zabawy.

Awatar użytkownika
krzysio1985
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: krzysio1985 » wt maja 06, 2008 12:23

tez mam to za soba....harczal , wyl, az sie balem ze mi chlodnice przebije hehe wymiana na uzywke za 70...od razu lepiej...przy kupnie sprawdz czy nie masz luzu na silniku od strony wiatraka bo tylko to pada:)

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”