problem ze sprzegłem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
problem ze sprzegłem
witam mam taki problem kupiłem golfa 1.8 abs i mam taki problem odpoczatku wydawało mi sie ze jest jakis zamulony i sie slizga sprzegło wiec je wymieniłem i dalej jest to samo np;jak chce ruszyc z piskiem to sie sprzegło pali albo nawet jak chce podjechac pod kraweznik czycos to tak samo aha jaki macie luz miedze dzwigniom od sprzegłą tom kolo skrzyni a mocowaniem linki tam kolo samoregulatora bo ja mam kolo 10cm co myslicie o moim problemie
Można też wypiąć linke od łapy,wcisnąć pedal do podłogi i energicznie pociągnąć za koniec linki aż poczujesz jak pod ręką ugnie się sprężyna samoregulatora.Potem sciśnij samoregulator i zepnij go plastikową opaską(powinna być na lince i zapina się ją na dwa plastikowe bolce).Załóż do łapy sprzegła i odblokuj.
Jacek
własnie patrzałem nie mam żadnej opaski ani nic takiego patrzałem na ten luz na lince co pisałem juz go wogóle nie mam łapa od sprzegłą przyskrzyni jest taka sztywana ze nie da sie jej ruszyc dajcie kaies fotki jak mozecie
Ostatnio zmieniony ndz maja 04, 2008 12:05 przez piotrus23, łącznie zmieniany 1 raz.
opaska która ściska samoregulator linki przy zakładaniu lub zdejmowaniu , jak jej nie masz , to samoregulacje ściśnieśz ręką i zawiążesz sobie drutem , masz na samoregulacji specjalne uszka
[ Dodano: 04 Maj 2008 17:57 ]
opaska jest dodawana fabrycznie do kazdej nowej linki
[ Dodano: 04 Maj 2008 17:59 ]
jak kupisz nową linke to masz opaske założoną już orginalnie , po założeniu linki opaske musisz zdjąc
[ Dodano: 04 Maj 2008 17:57 ]
opaska jest dodawana fabrycznie do kazdej nowej linki
[ Dodano: 04 Maj 2008 17:59 ]
jak kupisz nową linke to masz opaske założoną już orginalnie , po założeniu linki opaske musisz zdjąc