Witam, mam mozliwosc kupna silnika 2.0 16v, mechaniczny wtrysk k jetronic, co to jest za silnik chodzi mi o oznaczenie?
Podejdzie tam moja skrzynia z PF'a? Jakis komputer do tego silnika powinien byc?
Co potrzebuje do swapa, jakas wiazka? Prosze o pomoc co dokladnie musze miec (jakie graty jeszcze ) zeby przeprowadzic swap z PF'a na ten silnik z seata.
Silnik mam z pewnego zrodla, w niemcowni podobno wsadzili tam sportowy walek, podlubali cos - cholera wie co, kolektor supersprinta do tego jest i to wszystko za smieszna kase, tylko nie wiem co mi potrzebne procz samego silnika ?? podobno shamowany byl na okolo 180ps i jest wykres, choc jeszcze nie widzialem.
to 9A czy co to za motor?
swap PF na silnik na k jetronicu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
swap PF na silnik na k jetronicu
Ostatnio zmieniony czw maja 01, 2008 00:27 przez zxcv2, łącznie zmieniany 2 razy.
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
Po małych przeróbkach podepniesz, sprzęgło jest takie same (210mm) tylko do 9A powinna iść skrzynia na grubym wałku ale z PFa da rade jeśłi to oryginalna z GTi`kahmm ale jakas wiazke bede potrzebowal czy sam goly silnik mi styknie i podepne to pod reszte z PF'a ?
[ Dodano: 02 Maj 2008 10:02 ]
No powinien, wiązka jest inna niż w PFiezxcv2 pisze:Jakis komputer do tego silnika powinien byc?