wymiana filtra klimatyzacji , klimatyzacja buczy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- dymek-87
- Mały gagatek
- Kontakt:
wymiana filtra klimatyzacji , klimatyzacja buczy
witam ,
szukałem na forum i nie mogłem znaleźć odpowiedzi na moje pytanie .
A mianowicie czy przy wymianie filtra klimatyzacji trzeba spuszczać czynnik chłodzący ??
bo juz od jakiegoś czasu z moja klimatyzacja zaczyna dziać sie cos dziwnego , na wolnych obrotach buczy , wymieniłem czynnik chłodzący na nowy i nadal jest to samo i tak sie zastanawiam czy moze to nie byc wina tego filtra ??
z góry dzięki
szukałem na forum i nie mogłem znaleźć odpowiedzi na moje pytanie .
A mianowicie czy przy wymianie filtra klimatyzacji trzeba spuszczać czynnik chłodzący ??
bo juz od jakiegoś czasu z moja klimatyzacja zaczyna dziać sie cos dziwnego , na wolnych obrotach buczy , wymieniłem czynnik chłodzący na nowy i nadal jest to samo i tak sie zastanawiam czy moze to nie byc wina tego filtra ??
z góry dzięki
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=135349
dymek-87 pisze:A mianowicie czy przy wymianie filtra klimatyzacji trzeba spuszczać czynnik chłodzący ??
nie ma takiej potrzeby
raczej bym sprawdził czy to nie wina sprzęgła sprężarkidymek-87 pisze:na wolnych obrotach buczy , wymieniłem czynnik chłodzący na nowy i nadal jest to samo i tak sie zastanawiam czy moze to nie byc wina tego filtra