Jakie zaczepy powinny iść do mk1 cabrio karmann'a i czy podejdą inne od zwykłej wersji bądź od mk1?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

będę bardzo wdzięczny, widziałem już inne zaczepy właśnie z mk1 takie chude i ciekawy jestem czy podejdą pod tę belkęlipasvw pisze:zobaczę jutro jak jest u mnie i dam Ci foty
lux, czekam na foty jak taklipasvw pisze:Kolego mam te mocowania jutro rozbiore zderzak ( dzisiaj brak czasu) i prześlę Ci foty. u mnie zanim wymieniłem to zderzak był oki patrzyłem to mocowania są proste
pasuje, bardzo dziękuję ale mam lepszy pomysł jeszczelipasvw pisze:na moje są proste tylko jeden się odchyla bo belka jest krzywa. Ja je zdemontuje, zapakuję i daj mi adres na pw to wyśle i jak będzie wszystko grało to jak będziesz uważał przelejesz mi tyle na ile są one warte a jak nie będą się nadawać to na złom tylko za przesyłkę mi zapłacisz, oki??
słuchaj ja jestem w pracy i dopiero wieczorem zmierzę także jak masz gdzieś to pod ręką i jakąś miarkę to możesz zmierzyć je jeśli chceszlipasvw pisze:oki ja już mam je wykręcone i jak co to prześle jeszcze jeden dodatkowo bo mi został od zderzaka po wypadku
wielkie dzięki, sprawdzę wszystkie wymiary i się odezwę, ale ta "wysokość uchwytu do podłużnicy" to co to jest? bo uchwyt w podłużnice wchodzi i tam jest właśnie przykręcany na te 2 śrubylipasvw pisze:długość ok 275mm(od końcowych punktów) wysokość uchwytu w belce 65 mm wysokość uchwytu do podłużnicy 35mm rozstaw śrub ok 105 mm. mam nadzieję że dobrze opisałem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 72 gości