no widzisz drogi cowboyu znowu piszesz o czym o czym nie masz pojecia. tak zapytam kiedys slyszlaes jak to gra w ogole??cowboy pisze:system audio z tamtych lat ma chyba wartość muzealną (nie znam sie na audio ale nie jest to jakiś mega wypas pod wzgledem technologicznym)
napinam?? caly czas podkreslam ze opinie innych szanuje i ze piszcie przeciez co chcecie. i nie napinam sie tylko staram sie ja odpierac...moge jeszcze to robic??cowboy pisze:moim zdaniem robisz dobrą robotę, szacun za mody ale chyba rzeczywiście zbyt sie napinasz na słowa krytyki... patrząc na Twoje auto po modach chyba trudno tam bedzie znaleźć coś charakterystycznego z 20 jahre
to jest problem na forach... jesli ktos cos napisze o aucie lub odeprze krytyke nie w sposob taki by rzucac miesem odbiera sie to jako atak na siebie.... s to tylko forum i tylko komentarze
rzeczywiscie...bedzie trudno... drogi cowboyu znowu piszesz jakies wymyslone rzeczy...nie widziales auta a juz twierdzisz ze bedzie malo rzeczy nawiazujacych do tego modelu i tej edycji...
[ Dodano: Czw Kwi 24, 2008 9:54 pm ]
tak ale ja mowie o autach z tamtego okresu i za taka cene jaka byly...i nawet teraz...wiele aut nie ma takich jak te starsze i nie powstydzily by sie ichdjtom pisze:mam czerwiec 97 i cały wypas z 20 Jahre, skóra jako opcja, brakuje tylko tak rzadko w benzynie spotykanych fantów jak tempomat i webasto, imho 20 Jahre było godnie wyposazone na jubileuszową wersję ale wcale nie było szczytem "luksusu" jaki mozna było spotkać w mk3
mas\ racjee nie bylo szczytem...a ja nie twierdze ze nim bylo.... uwazam ze bylo po prostu swietnie wyposazone