Golf stoi na kapciach 185/60/14
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Da się niżej latać_zakix_ pisze:spoko ... ja np teraz latam na felgach 14' i skręconym nawet gwincie ... choć znajomi mi mówią że jestem wariat że tak nisko jak ja mam latać się nie da ... a ja latam wszędzie na nimVWosiu pisze:moje autko jest troche jak by ubogie w porownaniu do tego
nie nie mam jakies zolte amory i sa o jakies 4cm (amory ze springami nic nie przekladalem jakie bylo takie wkladalem) krotsze od seri tylko wlasnie nigdy wczesniej nie mialem auta na glebie i nie wiem jak to jest ale wiem jedno o wiele lepiej sie auto prowadzi i trzyma w zakretach sprawdzone przed chwila mamy taki zakret ze jak sie 80km w niego wchodzilo to juz zucalo a ja dzisiaj 105km i nic bardzo plynnie po prostu ZAWIAS TO PODSTAWA SZYBKIEJ JAZDY :green_fuck: :green_fuck: :green_fuck: :green_fuck:jasiek21 pisze:rozumiem, że wymieniłeś tylko sprężyny, amorki masz stare?
Bo możliwe, że przełożyłeś stare odboje, a że zawieszka mi wygląda na jakieś -60 to po prostu jak przedtem było 6 cm luzu i potem dobijało do odboja, to teraz jest tak, że jest 1cm luzu i od razu dobija. Dwa mi się też wydawało, że strasznie sztywne jest jak miałem tył gwint, a przód serie, ale to albo tak jest, albo po prostu pierwsze starcie z twardym zawieszeniem przeraża.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości