Problem z ponownym odpaleniem RPka :/
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z ponownym odpaleniem RPka :/
a wiec tak mam taki problem normalnie przy odpalaniu ostatnio musze dodawać lekko gazu, i odpala ale gdy sie przejade kilkanascie metrów to przy ponownej próbie odpalenia auta musze kilka razy zakrecic zeby załapał i przy tym musze dodac sporo gazu i dzieje sie to na lpg i na PB :/ co moze byc przyczyną?bo zaczyna mnie to irytyowac bo podjade do sklepu pojde na zakupy i chce wracac do domu a tu zonk i sie wali caly czas ten bałagan grr.... juz mam dość co moze być nie tak?
viewtopic.php?f=89&t=241036 MOJ DUPVWóZ
SPRZEDAM ALU SANTA MONICA ORYGINAŁ WIECEJ PW
WIOSNA 2011
PIERWSZY NA POMORZU i PRAWDOPODOBNIE w PL MK IV 2.0 TDI 8V
Lato 2012 ????
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
juz raz go wymienialem bo byly problemy z obrotami :/ no ale zobaczymy ponownie niestety albo stety autko jest u lakiernika :/
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
raczej nie bo na jesien byl wymieniony na nojke sztuke nie smigane
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
- bombel-g2
- Użytkownik
- Kontakt:
panowie- ja mam ten sam problem-WSZYSTKO juz wymieniłem - ale nic nie pomoze-JEZELI silnik nie osiagnie odpowiedniej temperatury po uruchomieniu na benie-przełącza sie na gaz i po chwili zgasimy i znowu uruchomimy to tez musze chwile kręcic rozrusznikiem okolo 3-5 sekund. jak juz sie zagrzeje i odpalam ponownie to wszystko jest ok odpala na strzał- czyli tak ma byc- moj gazownik tez nie umiał mi tego wyjasnic.
Kamil
tel.792310032 kupię katalizatory wszystkie
Monowtrysk w PN-nce już śmiga... aż miło
tel.792310032 kupię katalizatory wszystkie
Monowtrysk w PN-nce już śmiga... aż miło
kable WN i świece nojki sztuki moze a 1200 km przejechane kaable BERU świece NGK
palec i kopułka nie wymieniana :/ ale raczej to nie od tego dokładnie jak sie diabel zagrzeje i go wylacze to niema problem znika !!!
palec i kopułka nie wymieniana :/ ale raczej to nie od tego dokładnie jak sie diabel zagrzeje i go wylacze to niema problem znika !!!
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
bombel-g2, a nie zalewa Ci go tak przypadkiem wtedy? Silnik zimny, ssanie. Następnie Ty go przełączasz na LPG i gasisz po czym znów odpalasz. Coś tam pewnie z gazu zostaje nie spalone, a on znów podaje PB i to zwiększoną dawkę no bo zimny i dalej na ssaniu jest. Dwa paliwa no i biedak się męczy.
fasd, bombel-g2, jeśli bardzo chcecie robić taki manewr, że gasicie zimny silnik który już przeszedł na zasilenie LPG i zaraz chcecie go znów zapalać to spróbujcie przed wyłączeniem przejść na PB. Może coś to pomoże
fasd, bombel-g2, jeśli bardzo chcecie robić taki manewr, że gasicie zimny silnik który już przeszedł na zasilenie LPG i zaraz chcecie go znów zapalać to spróbujcie przed wyłączeniem przejść na PB. Może coś to pomoże
dekoracje weselne, florystyka -> prv
hmm... ale to nie jest to bo nie bylo tego wczesniej po za tym jak odpalam go z gazu i wylacze i znowu z gazu chce odpalic problem jest nadal tak samo jest na PB
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
fasd, kopułka i palec nie jest dużym wydatkiem bo jakieś 45 zł a wymienic nie zaszkodzi skoro nie wymieniałes... kiedyś mi też jak zgasł to niemogłem przez chwile zapalić a po chwili kręcenia i męczenia zapalał
[url=http://www.fotosik.pl][img]http://images21.fotosik.pl/412/29ba7ac1522d0a91.jpg[/img][/url]