Przepływomierz - Jaki wybrać ?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Przepływomierz - Jaki wybrać ?
Witam
Chciałbym kupić sam wkład przepływomierza, silnik ALH
Czy Pierburg z allegro za 188zł to będzie dobre rozwiązanie ??
Bo czytałem że Bosch to kupa
Dzięki za odp.
Dzięki za odp.
Audi_Sportback
Re: Przepływomierz - Jaki wybrać ?
Na allegro jest duzo podrób i nie warto wg mnie, sprawdzałem duż z nich albo tnie dawke albo za mocno wzbogaca, co do ALH w nich zawsze były przepływki oryginały Boscha, niektórym w ALH Piterburg sie nie sprawdza. Ja kupiłem w serwisie oryginał Boscha- ponoc poprawiony ze zmienionymi numerami wg ASO do silnika ALH, dałem 390zł i jest tak jak powinno bycsheriffg pisze:Witam
Dzięki za odp.

robiłeś diagnozę dynamiczną , że chcesz wymieniaćsheriffg pisze:Chciałbym kupić sam wkład przepływomierza, silnik ALH

Ostatnio zmieniony czw kwie 17, 2008 09:26 przez damcio151, łącznie zmieniany 1 raz.
dziś zrobię diagnozę dynamiczną, czuję czasami się wkręca lepiej czasami gorzej, mysle że to przepływka ale co to wyjdzie to zobaczymy samidamcio151 pisze:robiłeś diagnozę dynamiczną , że chcesz wymieniać skąd wiesz , że jest do wymiany
Dziś wkleje logi z 3, 8 i 11 oraz z basic setings z 00 dobrze mówię ?
Aha i mam pytanie czy na tych każdych blokach trzeba robić dynamiczną czy tylko na którymś co podałem ?
Ostatnio zmieniony czw kwie 17, 2008 09:40 przez sheriffg, łącznie zmieniany 2 razy.
Audi_Sportback
- niebieski91
- SHARIKOWIEC
- Kontakt:
ja do swojego ALH zakupiłem jakiś rok temu Pierburga ze sklepiku motoplatforma - jest oki - kupiłem sam lizak i dałem 200 PLN - szybka dostawa i bez problemu http://www.motoplatforma.com/index.php? ... &cena_max=