Witam mam golfa II 1.8 RP-ka i kolega z forum przeczytal mi kody bledow i wyskoczyly takie cyfry jak:
2343-to wiem ze jest zbyt bogata mieszanka
1234-
3124-
4312-
3431-
tych pozostalych cyfr juz nie znalazlem nigdzie na forum wiec prosze o pomoc co to za bledy sa jesli ktos takie bledy mial w swoim RP-ku??
Jeszcze jutro raz sprawdze i dokladnie podam czy napewno dobrze przeczytalem te bledy.
Pozdrawiam i z gory dziekuje
kody bledow
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- majekMK2
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
kody błedow
No dzieki ale przepatrzylem te kody i tylko jeden kod błedu sie zgadza to ta reszta bledow co podalem wyrzej to co to sa za błedy
Były golfik:/
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=111197

http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=111197

2343 - masz LPG w samochodzie 
reszta błędów już na nie patrząc widać tą wędrującą 1 czyli źle odczytałeś błędy, tak to wygląda
co do samej tabelki to ja tam widze dużo więcej kodów niż może RP wybłyskać, widze tu kody dla G60 (zwiazane z MAP sensorem np.), pf/pb wieksza ilosc wtryskiwaczy, czujniki stukania itp. na forum widze że ludzie piszą że nie da sie błyskać silników pf/pb/pg i ze nie zapamietują one kodów błędów, dziwna sprawa żeby pn i rp tak ubogie silniki miały kody a te lepsze nie
reszta błędów już na nie patrząc widać tą wędrującą 1 czyli źle odczytałeś błędy, tak to wygląda
co do samej tabelki to ja tam widze dużo więcej kodów niż może RP wybłyskać, widze tu kody dla G60 (zwiazane z MAP sensorem np.), pf/pb wieksza ilosc wtryskiwaczy, czujniki stukania itp. na forum widze że ludzie piszą że nie da sie błyskać silników pf/pb/pg i ze nie zapamietują one kodów błędów, dziwna sprawa żeby pn i rp tak ubogie silniki miały kody a te lepsze nie
Ostatnio zmieniony pt sie 01, 2008 21:17 przez RasPL, łącznie zmieniany 1 raz.