o tak dokładnie mnie wyprzedziłeścowboy pisze:wpisz w szukajce "notlauf"
no właśnie chyba niesheriffg pisze:aha czyli bez diagnozy dynamicznej się nie obejdzie, dzięki
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
to tak jak miMarcinek pisze:mi nie zeszlo nigdy ponizej 7 litrow w miescie
Tak mozna za pomoca VAGa zmienic adaptacje na kanale 001. Ale to raczej oszukuje kompa niz zmienia realne spalanie....grego03 pisze: Ktoś mi coś mówił, że mógł się też komputer przestawić z dawkami paliwa i trzeba go od nowa programować. Może gdzieś coś macie o takim programowaniu.
Jak będą jakieś efekty to dam znać.
no przecież co drugie auto sciągnięte jest od starszego pana, ma mały przebieg i w ogóle.na zachodzie klekotem śmiga się po bułki do sklepu i tyleZdarzaja sie ALH ktore pala malo ale to raczej te z realnym przebiegiem ponizej 100tys km a o takiego to ciezko.
Witam, pytałem na forum właśnie o turbinę w papierach pisze 66kW a ja mam ALH i zmienną geometrię, jak z tym jest. Czy nie mam oryginału albo ktoś zmieniał. Sprowadzony dwa tygodnie temu z Niemiec.kadett1.3 pisze:Wtryski to pół biedy alh ma inną turbinę... bez zmiennej geometrii łopatek, więc 110 z niej nie zrobisz tak łatwo..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 58 gości