zbieznosc
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Witajcie!
Sprostowanie !!!!!!!
Faktycznie sprawdziłem i koledzy mają racje w golfie 3 jest ustawiany kąt pochylenia koła to w MK4 się już nie ustawia....
w MK3 dolną śrubą można poprawić pochylenie, a ustawianie na "oko" to tylko doraźnie.
Złe ustawienie zaprocentuje za jakiś czas bo zjeździsz zewnętrzną lub wewnętrzną część opony.......... Jedź na geometrię i sprawdź......( 50-60 zł) i spokojny sen.........
Pozdrawiam.
Sprostowanie !!!!!!!
Faktycznie sprawdziłem i koledzy mają racje w golfie 3 jest ustawiany kąt pochylenia koła to w MK4 się już nie ustawia....
w MK3 dolną śrubą można poprawić pochylenie, a ustawianie na "oko" to tylko doraźnie.
Złe ustawienie zaprocentuje za jakiś czas bo zjeździsz zewnętrzną lub wewnętrzną część opony.......... Jedź na geometrię i sprawdź......( 50-60 zł) i spokojny sen.........
Pozdrawiam.
Panowie powiele pytanie bo nikt mi w innym temacie nie odpowiedział.Czy podczas ustawiania zbieżności mechan musi zdjąć osłonę pod silnikiem??????Bo u mnie jest osłona i już kiedyś jeden nieudaczny """mechan""" zdejmował osłonę a póżniej tak założył że ją zgubiłem na drodze.Stąd zależy mi na tej informacji bo muszę ustawić zbieżność.Dzięki
Demontaż osłony nie jest konieczny przy ustawianiu zbieżności i kątów pochylenia kół w golfie MKIIIriggs pisze:Panowie powiele pytanie bo nikt mi w innym temacie nie odpowiedział.Czy podczas ustawiania zbieżności mechan musi zdjąć osłonę pod silnikiem??????Bo u mnie jest osłona i już kiedyś jeden nieudaczny """mechan""" zdejmował osłonę a póżniej tak założył że ją zgubiłem na drodze.Stąd zależy mi na tej informacji bo muszę ustawić zbieżność.Dzięki
A gdzie tam Panie! Niby po co?riggs pisze:Panowie powiele pytanie bo nikt mi w innym temacie nie odpowiedział.Czy podczas ustawiania zbieżności mechan musi zdjąć osłonę pod silnikiem??????Bo u mnie jest osłona i już kiedyś jeden nieudaczny """mechan""" zdejmował osłonę a póżniej tak założył że ją zgubiłem na drodze.Stąd zależy mi na tej informacji bo muszę ustawić zbieżność.Dzięki