chcialbym wyciagnac dywanik tzn wykladzine pod dywanikiem aby dostac sie do golej blachy???
nie mam pojecia jak wyciaganac z progu ta wykladzine.
prosze o rady!
jak rozbroic próg aby wyciagnac dywanik tapicerki???????
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
odciągnąć ten plastik przy słupku, np od strony pasażera pod schowkiem (ja poluzowałem schowek bo plastik nie chciał wyjść), potem do góry trzymając za listwę tą na progu i się rozłączy, potem listwę na progu do góry, powoli żeby nie urwać zaczepów, u mnie poszło dzisiaj rozbierałem bo mam mokro od strony pasażera
[b]148KM/326Nm[/b]
mam ten sam problem ...Oli pisze:u mnie poszło dzisiaj rozbierałem bo mam mokro od strony pasażera
podobno moze to tez byc cos zwiazane z folia ktora jest pod tapicerka drzwi - moze byc niedokladnie doklejona i leje sie szybie do srodka... hmmm ale jutro zaczybnam dzialac i mam nadzieje ze mi sie uda doprowadzic autko od suchosci )))
aha i napisz Kolego jak Ci poszlo - czy naprawiles przypadlosc
pozdraiwam
Ostatnio zmieniony czw kwie 10, 2008 01:24 przez DjMantis, łącznie zmieniany 1 raz.
tak jak mówisz u mnie jest pęknięty ten plastik co się odkręca żeby dostać się do filtra, zamówiłem w aso nowy bo za 25zeta nie warto się bawić w doklejanie, u mnie woda była na (filtr kabinowy w jednym miejscu mokry, i zauważyłem że woda wycieka przez nawiew na nogi od strony pasażera) a efekt, na razie farelka chodzi na maksael_tommo pisze:Jak jest woda z przodu od strony pasażera to proponuję sprawdzić poprawność montażu filtra kabinowego, bo źle zamontowana obudowa filtra powoduje dostawanie się wody do środka.
Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony czw kwie 10, 2008 10:57 przez Oli, łącznie zmieniany 1 raz.
no wlasnie kolego sprawdzalem filtr kabinowy i jest suchutki...
specjalnie odkrecilem obudowe zeby sprawdzic czy przypadkiem nie ma tam wody.ale jednak to nie to.
dizisaj rozkrece tapicerke drzwi bo moze folia jest zle lub niestarannie przyklejona i dlatego sie leje do srodka .
dam znac wieczorem ale czekam na dalsze propozycje bo moze jendak to nie to a przy okazji wieczorem zobaczylbym tez inne rzeczy,
czekam na Panowie napomoc.
z gory dizeki !
specjalnie odkrecilem obudowe zeby sprawdzic czy przypadkiem nie ma tam wody.ale jednak to nie to.
dizisaj rozkrece tapicerke drzwi bo moze folia jest zle lub niestarannie przyklejona i dlatego sie leje do srodka .
dam znac wieczorem ale czekam na dalsze propozycje bo moze jendak to nie to a przy okazji wieczorem zobaczylbym tez inne rzeczy,
czekam na Panowie napomoc.
z gory dizeki !