Fakt lepszy hehe No ok wiec prawie jak GTI :green_fuck:B_O_N_K pisze:Oprócz najważniejszego... SILNIKARapix pisze:wszystko z GTI mam..
Troche fotek
Moderator: G0 Karcio
A co to za silnik którego nie można kręcić powyżej 5tys obrotów?Rapix pisze:Fakt lepszy hehe No ok wiec prawie jak GTI :green_fuck:
bardzo ładnie... jednak jak nie ma chłodnicy klimy to mozna całkiem zdrowego ICka upchnąćRapix pisze:Troche fotek
ja tez....Rapix pisze:lubię benzynę
Rapix pisze:Bonk lubię benzynę, a po za tym nie zaczynajmy tematu czy lepszy jest diesel czy benzyna jedno i drugie ma swoje plusy i minusy...
Oki doki, czasem lubię Cię troszkę podnerwićRapix pisze:Bonk lubię benzynę, a po za tym nie zaczynajmy tematu czy lepszy jest diesel czy benzyna jedno i drugie ma swoje plusy i minusy...
Mina kierownika diesla słuchającego pięknego dźwięku wkręcania się na obroty sześciu cylindrów VRa - BEZCENNAcowboy pisze:mina kierownika, którego objeżdża stary klekoczący golf - BEZCENNA
ja nic nie słysze bo mi diesel klekocze !! poza tym VR jest gdzieś daleko z tyłuB_O_N_K pisze: Mina kierownika diesla słuchającego pięknego dźwięku wkręcania się na obroty sześciu cylindrów VRa - BEZCENNA
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości