Kierownica rusza się w lewo i prawo podczas jazdy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Kierownica rusza się w lewo i prawo podczas jazdy
mam taki problem mam opony firmy fulda letnie badzień nie z tej ziemi chyba..
nie wiem czy to wina opon czy wywarzenia kół bo jak jade kierownica mi sie rusza lekko w prawo i lewo słyszłem że to wina może być opon i strasznie ciężko się kreci kierownicą a jak muiałem firestony zimowe wszystko idealnie żadnych dragań ani ruszaniem kiery no i lekko sie skrecało co zrobić?
nie wiem czy to wina opon czy wywarzenia kół bo jak jade kierownica mi sie rusza lekko w prawo i lewo słyszłem że to wina może być opon i strasznie ciężko się kreci kierownicą a jak muiałem firestony zimowe wszystko idealnie żadnych dragań ani ruszaniem kiery no i lekko sie skrecało co zrobić?
Ostatnio zmieniony czw kwie 03, 2008 19:46 przez fix123, łącznie zmieniany 1 raz.
Kazimir pisze:Jak wyważysz koła to ja na twoim miejscu pojechał bym na ustawienie zbieżności jak nie dadzą rady ustawić to chociaż powiedzą co trzeba naprawić, skorygować koszt zbieżności około 80 zł
no ale na zimowych nowych oponach nie ma żadnych problemów wiec nie wiem czy zbieżność ma coś do tego.
Fakt na zimówkach piszesz że wszystko było o.k a na jakiś krawężnik nie najechałeś za szybko, dziurę itd. ?fix123 pisze:no ale na zimowych nowych oponach nie ma żadnych problemów wiec nie wiem czy zbieżność ma coś do tego.
[url=http://www.fotosik.pl][img]http://images27.fotosik.pl/188/194a0404a4064a2e.jpg[/img][/url]
i LOVE DRIVE :)
i LOVE DRIVE :)
nie nie bo przed założeniem zimówek miałem to samo na tych oponach letnich..ale jak przyszła zima oponki leżały i było na zimowych git a jak czas na zmianę no to byłem ciekaw czy to co mnie męczyło wcześniej okaże się winą opon no i założyłem letnie i jest tak jak było przed założeniem zimowychKazimir pisze:Fakt na zimówkach piszesz że wszystko było o.k a na jakiś krawężnik nie najechałeś za szybko, dziurę itd. ?fix123 pisze:no ale na zimowych nowych oponach nie ma żadnych problemów wiec nie wiem czy zbieżność ma coś do tego.