Witam prosił bym o pomoc w ocenie logów do Audi A4. Z góry przepraszam za formę logow ale wygląda na to ze mój stary vag tak już to ma . Jest jeden błąd w elektronice silnika ale nie sadze żeby miał wpływ ponieważ związany jest jeśli się nie mylę z ładowaniem. Auto przerywa powyżej 3000 obrotów a właściwie rozpędza się powoli, dlatego logi są zrobione do 3500 obrotów (zabrakło drogi).
Po wykonaniu operacji logowania należy przekonwertować pliki *.CSV posługując się w tym celu aplikacją CSVConv.exe.
Logi sa nieczytelne.
A jezeli masz lenia zeby pozadnie wkleic logi, to inni moga miec lenia zeby ci pomoc.
Szanuj pomagajacych, zeby pomagajacy mogli szanowac potrzebujacych.
Ostatnio zmieniony śr kwie 02, 2008 16:48 przez SaNoN, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziękuje nie wiedziałem że istnieje taka opcja jestem zielony jeszcze w tych sprawach . Oczywiście szanuje czas wszystkich i zamieszczam poprawione logi. Chciałem jeszcze dodać że silnik nie był całkiem nagrzany ale to będzie widać na logach. Mam również pytanie czy można skasować inspekcje oleju Vagiem ? Jeśli tak to gdzie tego szukać bo nie wiem.
Zamieszczam Logi z 007; 008; 011. Pokazał się dzisiaj jakiś nowy błąd może on ma coś wspólnego z problemami silnika, mimo iż go skasowałem pojawił się po pewnym czasie ponownie.
Nie jestem pewien gdzie znajduje się ten czujnik, jeśli mógłbym prosić jeszcze w tym o pomoc, jeden znalazłem ale nie jestem pewien czy to on idą do niego 3 wężyki, wszystkie wygladądały ok.