ADY

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
marcello
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

ADY

Post autor: marcello » pn wrz 19, 2005 23:57

witam kto z was ma golfa 3 z silnikiem 2.0 ADY (z przeplywozmierzem siemensa) i ma zalozny stozek + lpg (jaka instalka) ? jak wam to chodzi ?? jakie spalanie ?? moze ma ktos foto ?? bo przymierzam sie do czegos takiego :chytry: i chcialbym podpytac :satan:
pozdrawiam

OCTAVIA i do tego COMBI

Awatar użytkownika
marcello
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: marcello » wt wrz 20, 2005 07:54

tak czytalem to ale mi chodzi doklanie o ten silnik ADY z przeplywka siemensa (bo byl produkowany tylko z rok chyba)

pozdrawiam

OCTAVIA i do tego COMBI

Krzysiek81
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: Krzysiek81 » wt wrz 20, 2005 16:43

ja mam ADY ale przeplywke mam chitachi (nie klapowy przeplywomierz). zakladam gaz niedlugo. tyle moge powiedziec ze jest wiekszy problem niz z przeplywomierzem klapowym. trzeba dac wiecej za instalacje i mikser wklada sie blisko przepustnicy. jak bedzie to wszystko dzialac napisze na poczatku pazdziernika

Awatar użytkownika
marcello
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: marcello » wt wrz 20, 2005 18:52

Krzysiek81 pisze:ja mam ADY ale przeplywke mam chitachi (nie klapowy przeplywomierz). zakladam gaz niedlugo. tyle moge powiedziec ze jest wiekszy problem niz z przeplywomierzem klapowym. trzeba dac wiecej za instalacje i mikser wklada sie blisko przepustnicy. jak bedzie to wszystko dzialac napisze na poczatku pazdziernika
sorki masz racje przeplywka chitachi (piszac to myslalem o czyms innym hehe ) a jaka instalacje montujesz ?? ile zł ??

OCTAVIA i do tego COMBI

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”