witam kto z was ma golfa 3 z silnikiem 2.0 ADY (z przeplywozmierzem siemensa) i ma zalozny stozek + lpg (jaka instalka) ? jak wam to chodzi ?? jakie spalanie ?? moze ma ktos foto ?? bo przymierzam sie do czegos takiego i chcialbym podpytac
pozdrawiam
ADY
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- marcello
- Mały gagatek
- Kontakt:
tak czytalem to ale mi chodzi doklanie o ten silnik ADY z przeplywka siemensa (bo byl produkowany tylko z rok chyba)slonko pisze:http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=21086
pozdrawiam
OCTAVIA i do tego COMBI
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
ja mam ADY ale przeplywke mam chitachi (nie klapowy przeplywomierz). zakladam gaz niedlugo. tyle moge powiedziec ze jest wiekszy problem niz z przeplywomierzem klapowym. trzeba dac wiecej za instalacje i mikser wklada sie blisko przepustnicy. jak bedzie to wszystko dzialac napisze na poczatku pazdziernika
- marcello
- Mały gagatek
- Kontakt:
sorki masz racje przeplywka chitachi (piszac to myslalem o czyms innym hehe ) a jaka instalacje montujesz ?? ile zł ??Krzysiek81 pisze:ja mam ADY ale przeplywke mam chitachi (nie klapowy przeplywomierz). zakladam gaz niedlugo. tyle moge powiedziec ze jest wiekszy problem niz z przeplywomierzem klapowym. trzeba dac wiecej za instalacje i mikser wklada sie blisko przepustnicy. jak bedzie to wszystko dzialac napisze na poczatku pazdziernika
OCTAVIA i do tego COMBI