Oceńcie mój sprzęt.
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Oceńcie mój sprzęt.
Witam
Wreszcie załozyłem sprzet do mojej golfiny.
Jak byscie mogeli to ocecie moze nie rozmiesciłem tego za ładnie ale pracuje nad tym (nie mogłes sie doczekac).Chodzi mi bardziej czy zrobiło to na waz jakiekolwiek wrazenie
No i co sadzicie o tym wyposazeniu. Jak bede miał fotki to pokaze tez jak zamontowałem je w drzwiach.A dla tych co chciało by sie poszukac cos o tym co mam waucie to wypisze.
Stery : Pioneek DEH-2700RB
Głosniki z przodu (drzwi i podszybie): Magnat Xperience 213 (w aluminiowych kloszach)
Piecyk : Magnat Xcite 801
Sub : Phase Thriller Pro 15
Kond : Dietz 1F
Kable z Impact (w tym zasilajace piecyk maja 20 mm2):bigok:
Oto kilka fotek
Wreszcie załozyłem sprzet do mojej golfiny.
Jak byscie mogeli to ocecie moze nie rozmiesciłem tego za ładnie ale pracuje nad tym (nie mogłes sie doczekac).Chodzi mi bardziej czy zrobiło to na waz jakiekolwiek wrazenie
No i co sadzicie o tym wyposazeniu. Jak bede miał fotki to pokaze tez jak zamontowałem je w drzwiach.A dla tych co chciało by sie poszukac cos o tym co mam waucie to wypisze.
Stery : Pioneek DEH-2700RB
Głosniki z przodu (drzwi i podszybie): Magnat Xperience 213 (w aluminiowych kloszach)
Piecyk : Magnat Xcite 801
Sub : Phase Thriller Pro 15
Kond : Dietz 1F
Kable z Impact (w tym zasilajace piecyk maja 20 mm2):bigok:
Oto kilka fotek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony śr wrz 21, 2005 21:26 przez michi, łącznie zmieniany 2 razy.
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
TUTENHAMON spoko chciałem zebyscie powiedzieli co myslicie. A mozesz mi powiedziec czemu ??
Pozdro MiChI
[ Dodano: Pon Wrz 19, 2005 15:03 ]
sorry PRZEPŁACIŁEM =| załatwiał mi to kumpel z niemiec i moił ze mi sie kali za te cene ile twoim zdaniem mogł max wziosc za ten sprzed ?? Zaraz lece sie kłocic !!!
Pozdro MiChI
[ Dodano: Pon Wrz 19, 2005 15:03 ]
sorry PRZEPŁACIŁEM =| załatwiał mi to kumpel z niemiec i moił ze mi sie kali za te cene ile twoim zdaniem mogł max wziosc za ten sprzed ?? Zaraz lece sie kłocic !!!
- TUTENHAMON
ponieważ taki głosniczek (jest to stary model) wyrwiesz za kwote gdzieś około 350 400 zł może jeszcze mniej. Wzmacniacz ta sama kwota. skrzynia super mdf z płyty 32 koszt 100 zł jedynie ten kondensator to gwóźć w tym zestawie. Ogłnie jeśli czytałeś forum to już wiesz jak gra magnat i że idzie on w odstawke w porównaiu z innym głosnikami w tej klasie cenowo - jakościowej.
TUTENHAMON
- TUTENHAMON
- TUTENHAMON
- TUTENHAMON
- TUTENHAMON