pozdrawiam!

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
w to nie wierze, chip tutning to m.in. zmiana mapy paliwa a nie slyszalem zeby wirus w ABS'ie dal az 16KM2RaZ pisze:+16KM/20Nm
nieprawda, poleca sie robienie chiptuningu ale w silnikach wolnossacych benzynowych bardzo maly jest przyrost mocy i szkoda kasyTriceq pisze:ogólnie na tym forum jest antychip tuning
ja nie pisze ze ogolnie nie wierze w chiptuning, czy w chiptuning w tym silniku, po prostu nie wierze az w 16KM, ale bylo juz na forum kilka osob, ktore dowiadywaly sie, kupowaly kosci z Niemiec, robily chip, etc. no i wychodzilo ze ABS jest baaaardzo malo rozwojowy i chiptuning o ile dobrze pamietal dawal przyrosty rzedu 6-8 koni, osobiscie bardzo bym chcial zeby dalo sie wycisnac te 16 KM bo sam mam ten silnik i wtedy pomyslalbym o tymTriceq pisze:Osobiście nie trawię jak ktoś pisze "to nie działa, ja w takie rzeczy nie wierzę", niby skąd takie informacje.
no to spoko, z niecierpliwoscia czekam na wyniki2RaZ pisze:ta widze, że każdy mówi co innego ale tak naprawde nikt z tąd tego nie sprawdzal, więc ja to zrobie. Kości które mam do kupienia są ciągnięte z niemiec i moge wybrać 1 z 2 softów. Jak będzie zobaczymy... niezbyt znam się na wymianie pamięci sterownika więc umówiłem się z gościem na montaż, niestety dopiero za ponad tydzień...jadę hamować przed i po więc wszystko będzie jasne!
Pozdrawiam!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 124 gości