GT Special by Tomsi
Moderator: G0 Karcio
nie no Tomsi podziwiam jeśli mozna wiedzieć ile wyniosł ciebie ostatni wynalazek ?
viewtopic.php?f=89&t=241036 MOJ DUPVWóZ
SPRZEDAM ALU SANTA MONICA ORYGINAŁ WIECEJ PW
WIOSNA 2011
PIERWSZY NA POMORZU i PRAWDOPODOBNIE w PL MK IV 2.0 TDI 8V
Lato 2012 ????
SPRZEDAM ALU SANTA MONICA ORYGINAŁ WIECEJ PW
WIOSNA 2011
PIERWSZY NA POMORZU i PRAWDOPODOBNIE w PL MK IV 2.0 TDI 8V
Lato 2012 ????
gdy juz bylo wszystko przygotowane to ok 4 tys zl: silnik igla, przekladka i wszystko co wyszlo po drodze
znalezienie zdrowego ABFa bezcenne, gdy koszty paliwa w trakcie poszukiwania przekroczyly 1tys zl to przestalem liczyc
[ Dodano: Nie Mar 23, 2008 16:26 ]
Kolejna przygoda...i przestroga dla innych...
Przestroga przed czym nie wiem...
sa dwie opcje albo niewytrzymal dystans tak wydawalo mi sie na poczatku
jednak po obejrzeniu wszystkiego przestroga raczej jest przed bezmozgowymi zlosliwymi sasiadami...prawdopodobnie wszystkie 4 sruby zpstaly poluzowane w nocy przez kogos...i moje wlasnie kolo wyprzedzilo mnie w centrum miasta...dodam ze chwile wczesniej wcale nie powoli jechalem po autostradzie...strach sie bac
znalezienie zdrowego ABFa bezcenne, gdy koszty paliwa w trakcie poszukiwania przekroczyly 1tys zl to przestalem liczyc
[ Dodano: Nie Mar 23, 2008 16:26 ]
Kolejna przygoda...i przestroga dla innych...
Przestroga przed czym nie wiem...
sa dwie opcje albo niewytrzymal dystans tak wydawalo mi sie na poczatku
jednak po obejrzeniu wszystkiego przestroga raczej jest przed bezmozgowymi zlosliwymi sasiadami...prawdopodobnie wszystkie 4 sruby zpstaly poluzowane w nocy przez kogos...i moje wlasnie kolo wyprzedzilo mnie w centrum miasta...dodam ze chwile wczesniej wcale nie powoli jechalem po autostradzie...strach sie bac
-
- Ma gadane
- Kontakt:
Tomsi gratuluje ładnego projektu bardzo mi się podoba zmiana silnikczka z 1,8GT na ABFA sam takim smigam fajna sprawa,a z tym kołem :/ tregedia stało sie coś tarczy???? jakies wieksze szkody? dobrze że w mieście a nie na autostradzie:) nieprzejmój się głowa do góry
p.s tak jak pisali wczesniej koledzy wszystko piekne jak w german tylko lustereczka mnówimy stanowczo nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
p.s tak jak pisali wczesniej koledzy wszystko piekne jak w german tylko lustereczka mnówimy stanowczo nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mój gofer z piekła rodem:]
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=104155
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=104155
...wiekszych strat raczej nie ma...samochod wysoko nie mial zeby spasc...tarcza cala pojechalem miska olejowa i skrzynia biegow...miska sie rozszczelnila na korku...
a tu pare zdjec na starych lusterkach jeszcze
m3 look to stare dzieje sa juz orginalyThomasGTI16V pisze:tylko lustereczka mnówimy stanowczo nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a tu pare zdjec na starych lusterkach jeszcze
Projekt troche sie zatrzymal ze wzgledu na poprawianie stanu technicznego auto
Nowe hamulce tyl:
Nowe tuleje, nowy wydech, poduchy silnika itd itd itd
Co do zabawek to trafil sie cd box - podziekowania dla Rydza za dobry divajs:):
Walka ABFa i 215/40/16 z sila ludzka -- slub klubowicza, tradycja podtrzymana
Nowe hamulce tyl:
Nowe tuleje, nowy wydech, poduchy silnika itd itd itd
Co do zabawek to trafil sie cd box - podziekowania dla Rydza za dobry divajs:):
Walka ABFa i 215/40/16 z sila ludzka -- slub klubowicza, tradycja podtrzymana
Ostatnio zmieniony ndz lip 20, 2008 22:29 przez Tomsi, łącznie zmieniany 4 razy.