Golf IV wymiana radioodtwarzacza GAMMA na Rcd 200 MP3
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Nowicjusz
Golf IV wymiana radioodtwarzacza GAMMA na Rcd 200 MP3
Witam.Mam pytanie w tej chwili w aucie mam radioodtwarzacz gamma i wszystkojest ok ale chcialbym go zamienic na RCD 200 MP3 (jake musi miec oznaczenia zeby kat wyswietlacza pasowal do golfa IV a nie wspomne juz okolorze wyswietlacza) a i jeszce jedno czy aby dzialal na 100% to czy potrzebny jest adapter CAN.
Bez adaptera CAN radio będzie się co jedną godz. wyłączać, nie będzie funkcji GALA, podświetlanie nie jest zintegrowane z podświetlaniem deski i tam takie jeszcze inne..CYGARO2000 pisze:aby dzialal na 100% to czy potrzebny jest adapter CAN.
Adapter CAN powoduje że radio ma wszystkie dostępne funkcje
-
- Nowicjusz
kiss, No ok,dziekuje za odp.ale czy po zalozeniu adapteru can wyswieylacz z radia tez bedzie wspolpracowal z wyswietlaczem zegarow a czy mogl bys doradzic jaki konkretnie adapter bedzie dobry.Noi jeszcze pytanie jedno czy jest sens zawracac glowe z tym RCD 200 czy lepiej wrzucic zmieniarke fabryczna.
tzn. chodzi mi o to że jak dasz adapter to będziesz mógł regulować natężenie podświetlania radia tak samo jak całym podświetleniem w desce i podświetlanie radia załącza się dopiero po włączeniu świateł.CYGARO2000 pisze:czy po zalozeniu adapteru can wyswieylacz z radia tez bedzie wspolpracowal z wyswietlaczem zegarow
Taki adapter nie jest tani bo kosztuje ok. 200zł i więcej, więc nie wiem czy jest to opłacalna zabawa z tym radiem, ale przyznać muszę że w desce prezentuje się ładnie
-
- Nowicjusz
Nawiązując do 2 tematu to czy sie opłaci sam musisz zdecydować - czego oczekujesz. Moim zdaniem fabryczne dobrze pasuje i ładnie wygląda ale nie gra. I jeżeli ma spełniać tylko taką rolę do będzie służyć. Oczywiście pod fabrycznym zestawem nagłosnienia nie odczujesz zbytnio różnicy. Jak masz na myśli w przyszłości rozbudowę systemu to bardzo nieciekawa oferta. Swoją drogą za 1k można fajne radio kupić.CYGARO2000 pisze:RCD 200 w GOLFIE IV-prosze o opinie jak to chodzi i czy jest sens zawracac sobie tym glowe za takie pieniazki rcd 200 okolo 650 zl + adapter can okolo 300zl.
-
- Nowicjusz
"Golf IV i radio VW Delta 7L6 035 195"
Czy radyjko VW Delta 7L6 035 195 bedzie gralo w Golfie IV,kat wyswietlacza
bedzie ok,czy zeby gralo na (100% swoich mozliwosci)potrzebny jest ADAPTER
CAN.Jaka moc jest tego radyjka
[ Dodano: 25 Mar 2008 19:55 ]
CAN.Jaka moc jest tego radyjka.
CAN.Jaka moc jest tego radyjka
[ Dodano: 25 Mar 2008 19:55 ]
CAN.Jaka moc jest tego radyjka.
-
- Nowicjusz
RCD 200 z VW POLO lub FOXA do GOLFA IV
Kiss mam jeszcze takie pytanie bo szukam intensywnie RCD 200 z MP3 (jednak) i mam takie pytanie czy RCD 200 z VW Polo lub Foxa(2006r) bedzie pasowla do Golfa IV (mam na mysli kat wyswietlacza) bo jest cos takiego na allegro ale nie wiem czy bedzie ok.Z gory dzieki za odpowiedz.
-
- Nowicjusz