kierunki
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
kierunki
hHEJ MAM PYTANIE ODNOSNIE KIERUNKOWSKAZÓW. MAM TAKI PROBLEM ZE NIE ZAWSZE MI DZIAŁAJA. CHODZI O TO ZE JAK WLĄCZAM TO NIE POJAWIAJĄ SIE STRZAŁKI NA TABLICY. NIE SLYCHAC PRZERYWACZA. AWARYJNE W TYM CZASIE DZAIŁAJĄ. PO KILKUNASTU PRÓBACH UDAJE SIE ZAŁĄCZYC (CZASAMI PO CHWILI GASNA)I DZIAŁAJA POPRAWNIE POMÓŻCIE CZEKAM NA OPINIE
- Paweł Marek
- V.I.P.
jak awaryjne wtedy działają to strzałki na liczniku migają? Jarzą się jeszcze przy tej awarii jakieś kontrolki, np we włączniku świateł ta od tylnego przeciwmgielnego?
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Nowicjusz
- Paweł Marek
- V.I.P.
-
- Nowicjusz
- Paweł Marek
- V.I.P.
LUKASZ_MAZURY pisze:gdy wlączam awaryjne wszystkie inne światla działają oprócz kierunków
no i co rozumieć z tego co piszesz? No ale skoro było ok po czyszczeniu towidać styki już słabe i się wypalają, używane manetki nie są drogieLUKASZ_MAZURY pisze:AWARYJNE W TYM CZASIE DZAIŁAJĄ.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.