kierunki

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

LUKASZ_MAZURY
Nowicjusz
Nowicjusz

kierunki

Post autor: LUKASZ_MAZURY » śr mar 19, 2008 22:15

hHEJ MAM PYTANIE ODNOSNIE KIERUNKOWSKAZÓW. MAM TAKI PROBLEM ZE NIE ZAWSZE MI DZIAŁAJA. CHODZI O TO ZE JAK WLĄCZAM TO NIE POJAWIAJĄ SIE STRZAŁKI NA TABLICY. NIE SLYCHAC PRZERYWACZA. AWARYJNE W TYM CZASIE DZAIŁAJĄ. PO KILKUNASTU PRÓBACH UDAJE SIE ZAŁĄCZYC (CZASAMI PO CHWILI GASNA)I DZIAŁAJA POPRAWNIE POMÓŻCIE CZEKAM NA OPINIE

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » śr mar 19, 2008 22:27

jak awaryjne wtedy działają to strzałki na liczniku migają? Jarzą się jeszcze przy tej awarii jakieś kontrolki, np we włączniku świateł ta od tylnego przeciwmgielnego?

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

LUKASZ_MAZURY
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: LUKASZ_MAZURY » śr mar 19, 2008 22:35

jak włączam awaryjne to kierunki nie palą . nie świecą strzałki w tym czasie jak włączam awaryjne

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » śr mar 19, 2008 22:51

To wygląda na awarię włącznika awaryjnych

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

LUKASZ_MAZURY
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: LUKASZ_MAZURY » śr mar 19, 2008 22:58

gdy wlączam awaryjne wszystkie inne światla działają oprócz kierunków. ale mówie to jest przejściowe bo po kilku próbach jest oki. byłem z tym u elektryka .przeczyscił ten przełacznik . miesiac było ok i znowu to samo

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » śr mar 19, 2008 23:01

LUKASZ_MAZURY pisze:gdy wlączam awaryjne wszystkie inne światla działają oprócz kierunków
LUKASZ_MAZURY pisze:AWARYJNE W TYM CZASIE DZAIŁAJĄ.
no i co rozumieć z tego co piszesz? No ale skoro było ok po czyszczeniu towidać styki już słabe i się wypalają, używane manetki nie są drogie

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”