jaki panel kupic
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- davidoff82
- Mały gagatek
- Auto: Audi A4 B6 Avant 1.9 TDI
- Silnik: Awx
- Kontakt:
jaki panel kupic
Zakupiłem na allegro tył od radia JVC. Fajne proste radyjko dla żonki do cienkiego. Nie wiem tylko czy panel ma być dokładnie od tego modelu czy może być inny JVC identycznie wyglądający bo jest ich mnogo na allegro ale mają różne oznaczenia...doradzcie coś, linki mile widziane... klikaj takie to radio jest...
Lepiej mieć Parkinsona i troche powylewać,
Niż Alzheimera i zapomnieć wypić...
- davidoff82
- Mały gagatek
- Auto: Audi A4 B6 Avant 1.9 TDI
- Silnik: Awx
- Kontakt:
To logiczne, ale chodzi mi o to czy inny model (w oznaczeniu) bedzie wspołpracował z tym radiem, na allegro jest co najmniej kilka identycznie wygladajacych. Kiedys mialem Alpine i kumpel kupil model nizszy ale praktycznie tak samo wygladający, nie mial kilku bajerów i mial zwykly jednokolorowy wyświetlacz, ale wszystkie funkcje dzialaly bezproblemu,panele były 100% zamienne...Dlatego pytam czy to ma racje bytu w JVC...arti.sa pisze:kd-s73r tak jak model radia chyba ze inny panel ktos podał, poczekaj jak już dostaniesz i zobaczysz oznaczenie albo zapytaj sprzedającego jak jeszcze nie wysłał. Oby nie było "lewe"
Ostatnio zmieniony śr mar 19, 2008 13:52 przez davidoff82, łącznie zmieniany 1 raz.
Lepiej mieć Parkinsona i troche powylewać,
- malutki
- Forum Master
- Kontakt:
z tego co ja wiem to jesli radio jest z tego samego typoszerego powinno podejsc od "innego" modelu, u mnie przynajmniej tak jest w clarionie ( do mojego radia pasuja panele od 4 modeli kaseciakow i od 3czy4 cd-kow)
jak sie nie myle musialbys szukac radia z serii S*3R i powinno podejscie,
jakbys mogl sobie u kogos sprobowac czy inny panel podejdzie bedziesz pewien.
jak sie nie myle musialbys szukac radia z serii S*3R i powinno podejscie,
jakbys mogl sobie u kogos sprobowac czy inny panel podejdzie bedziesz pewien.
Clarion DXZ958 - Morel Hybrid Integra 402 - Morel 6W - Gladen RS10 - Phoenix Gold Ti600.4 - Phoenix Gold Ti1500.1
Szafa gra
Szafa gra