a pozatym ośka wybila piekna dziurke w tylnej sciance pompy ... a poprzedni wlasciciel pieknie to zakleil poxilina i nie mial wspomy
wspomaganie kiery
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- dj241
- Użytkownik

- Kontakt:
wspomaganie kiery
a wiec zabralem sie dzis za naprawe wspomy w mojm mk2 . kupilem 2 pompe z mysla podmianki i problem z glowy
lecz zycie nie jest takie piekne .... odpiolem przewod plynu od pompy a tu niespodzianka ..... zamiast plynu co mi zaczelo wyciekac ?? olej ( czarniutki prawdopodobnie silnikowy ... ) moje pytanie brzmi : czym wyplukac jego pozostalosci z ukladu zeby nie bylo neispodzianek ... nie chce mieszac nowego plynu z tym czyms ....
a pozatym ośka wybila piekna dziurke w tylnej sciance pompy ... a poprzedni wlasciciel pieknie to zakleil poxilina i nie mial wspomy
heee
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
mój potworek http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=211569
- Paweł Marek
- V.I.P.

musisz wypłukać, jest wielkie prawdopodobieństwo uszkodzenia maglownicy po takim traktowaniu wspomy. Ale jeśli po pierwszym zalaniu zacznie działać i nie będzie ciekła wymień ze trzy razy płyn
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Paweł Marek
- V.I.P.

płynem do wspomy, kup sobie 3 flaszki po litrze. wydasz koło 6 dych, starczy na 3 płukania (czyli troszkę pokręcić kierą po wlaniu pierwszego plynu, zlać go, a po kolejnych dwóch zmianach pojeździć dłużej, czwarta porcja niech już zostanie na stałe)
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- dj241
- Użytkownik

- Kontakt:
dzieki chlopaki t-tas, Paweł Marek, za pomoc . wspoma smiga jak ta lala :green_fuck:
wypłukalem kilka razy caly układ ropką , pompe zalozylem kupioną okazyjnie za droble piwo i smiga
. teraz na kapciach 195 mogę krecic w miejscu 1 pacem
dzieki za pomoc
dzieki za pomoc
mój potworek http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=211569