witam grupę
gdzie zamontować tanio i dobrze autoalarm do mk2, wraz z jakimis odlacznikami zaplonu i innymi uprzykrzaczami? mam gaz, wiec samo odiecie pompy na niewiele sie zda - trzeba zakombinowac dalej...
najchetniej sosnowiec, tychy, itd... i okolice... golf prosciutki - brak centralnego, do dwoch drzwi sie nawet nie oplaca...

. moj pomysl to wyjec z osobnym aku + uprzykrzacze w postaci zapalenia wszystkich swiatel, klaksonu.... moze cos blokujace na wielozaworze gaz... no ogolnie tak zeby nim nie mozna bylo za latwo odjechac...

samochod mam albo w garazu, albo pod robota na parkingu gdzie straznik patrzy lub pod wydzialem - wszedzie zawsze sa ludzie, wiec musze po prostu tak sie zabezpieczyc, zeby nikt nie wsiadl, nie odpalil i nie odjechal... ma zwrocic uwage... kolo wydzialu jest komisariat - miski sie zawsze tak kreca... wystarczy zwrócić uwagę
PS. jak sadzicie - co w takim razie najlepiej zastosowac? jakies rozwiazania zaproponujcie...
więc polećcie kogoś, wiem że każdy gdzieś coś robił, a ze śląska dużo nas... podajcie gdzie są dobrzy i tani!