Z Benego ??lawrai pisze:fajna będzie z niego sunia
[Golf Mk1] by beny841
Moderator: G0 Karcio
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- beny841
- Użytkownik
- Auto: MK1
- Silnik: 1.9
NEMESIS pisze:Z Benego ??lawrai pisze:fajna będzie z niego sunia
loool prawie jak Pamela Anderson :green_fuck:
narazie u mnie pada wiec nie bedzie foto za dniabialko1991 pisze:no.. czekam na foty w swietle dziennym trzeba golfika przewietrzyć
[ Dodano: Nie Mar 16, 2008 09:43 ]
małe uaktualnienie
baza
w trakcie działań
a tu lakier
domowa suszarnia, na korytarzu
są pypcie;\ ale po spolerowaniu powinny prawie wszystkie zniknąć
Ostatnio zmieniony ndz mar 16, 2008 13:57 przez beny841, łącznie zmieniany 1 raz.
mój klekot http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=864968#864968
- duzy_przemo
- Gadatliwa bestia
- beny841
- Użytkownik
- Auto: MK1
- Silnik: 1.9
zaraz zaraz panowie
jesli wam chodzi o ten ala syf co jest pod golfem na tym zdjęciu
to was uświadomię to nie jest syf w sensie kóz ani piasek po po jaki h.... bym dywany rozkładał w garażu i na nie wysypywał pył ??? trochę nie logiczne
a to cos białe pod golfem to jest lakier który nie usiadł na samochodzie to jest ta mgła co widać na fotce wyżej. a dywany były po to żeby ta mgła sie do nich włsie kleiła a nie fruwała po garazu.jak widać spełniło spełniło swoje zadanie do.,co prawda nie do końca:P
poza tym garaz był zamieciony odkuzony i wydmuchany przed malowaniem a i tak pypci jest od zaj...... i nie wiadomo skąd ;\ . ale myślę ze nie ma co sie martwić bo jeśli nie będę zadowolony z dachu czy tam z maski to prysnę to jeszcze raz bo troche bazy i lakieru zostało :green_fuck:
jesli wam chodzi o ten ala syf co jest pod golfem na tym zdjęciu
to was uświadomię to nie jest syf w sensie kóz ani piasek po po jaki h.... bym dywany rozkładał w garażu i na nie wysypywał pył ??? trochę nie logiczne
a to cos białe pod golfem to jest lakier który nie usiadł na samochodzie to jest ta mgła co widać na fotce wyżej. a dywany były po to żeby ta mgła sie do nich włsie kleiła a nie fruwała po garazu.jak widać spełniło spełniło swoje zadanie do.,co prawda nie do końca:P
poza tym garaz był zamieciony odkuzony i wydmuchany przed malowaniem a i tak pypci jest od zaj...... i nie wiadomo skąd ;\ . ale myślę ze nie ma co sie martwić bo jeśli nie będę zadowolony z dachu czy tam z maski to prysnę to jeszcze raz bo troche bazy i lakieru zostało :green_fuck:
Ostatnio zmieniony pt mar 21, 2008 01:42 przez beny841, łącznie zmieniany 1 raz.
mój klekot http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=864968#864968