Mokry pas bezpieczeństwa!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- daniel_dyla
- Mały gagatek
- Kontakt:
Mokry pas bezpieczeństwa!
mam problem z pasami bezpieczeństwa a właściwie z tym od strony kierowcy ... problem dotyczy tego ze są one hmm wilgotne czasami nawet mokre, a dokładniej to ich cześć która wychodzi ze słupka... (oczywiście są wilgotne/mokre wtedy gdy poda) którędy tam może dostawać sie woda :/ możliwe jest ze gdzieś z okolic odpływów z szyber może sie przedostawać woda i lecieć do słupka :/ tylko ze wtedy powinna być chyba mokra podsufitka ... jeśli ktoś miał cos podobnego proszę o pomoc. z góry THX
Ostatnio zmieniony śr mar 19, 2008 14:37 przez daniel_dyla, łącznie zmieniany 1 raz.
- daniel_dyla
- Mały gagatek
- Kontakt:
ostatnio jak bylem u znajomego lakiernika to cos mowil ze uszczelka pod szyba tak sobie wyglada wiec sprawdze to co napisales i moze to pomoze. Dzieki za podpowiedz bo mialem sie zabierc do ogladania tego szyber a to by mi tylko utrudnilo zycie. jutro popatrze wiec napisze czy pomogdlo THX
[url]http://forum.vw-passat.pl/showthread.php?t=81346[/url]
daniel_dyla, Aby to bylo to!!
Ale ja podejzewam ze to bedzia zapchane odpł§ywy od szyberdachu. Sa 4 odpływy dwa przednie w drzwiach przednich i dwa tylne w zderzaku tylnim(pod nim). Wystarczy drucik i przeczysc to sobie.Bo watpie aby tak to dawalo przez uszczelke szyby.
Ale ja podejzewam ze to bedzia zapchane odpł§ywy od szyberdachu. Sa 4 odpływy dwa przednie w drzwiach przednich i dwa tylne w zderzaku tylnim(pod nim). Wystarczy drucik i przeczysc to sobie.Bo watpie aby tak to dawalo przez uszczelke szyby.
[size=117]
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
[/size]
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
[/size]
- daniel_dyla
- Mały gagatek
- Kontakt:
patrzylem na te odplywy od szyber i faktycznie byly cale zasyfione roznego rodzaju smieciami teraz popadalo u mnie tylko ze sniegu hehe ale zobacze co sie bedzie dzialo. ale czyszczac te odplywy usunolem sobie inna usterke zwiazana z woda w aucie. bo mialem caly czas mokro pod nogami... a woda sobie z szyber leciala tam na laczeniu kolo skrzynki z bezpiecznikami prosto do kabiny... napoczatku myslalem ze to sniegu tyle butami nanioslem i tak mokro sie zrobilo hehe
[url]http://forum.vw-passat.pl/showthread.php?t=81346[/url]
- daniel_dyla
- Mały gagatek
- Kontakt: