[mk3] Podłokietnik
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
[mk3] Podłokietnik
http://moto.allegro.pl/item323486467_po ... mocja.html
ma ktoś może coś takiego? jak tak to bardzo proszę o jakąś opinię o tym towarze i jakieś fotki jak to u Was w autach wyglada
ma ktoś może coś takiego? jak tak to bardzo proszę o jakąś opinię o tym towarze i jakieś fotki jak to u Was w autach wyglada
- olafart
- Corrado VR6 VSR
- Kontakt:
Mam taki założony- faktycznie pasuje jakby był firmowy i do tego dobrze współgra z tapicerką (ja mam RECARO). Jestna tyle dobrze spasowany, żę nic nie puka i nie stuka nawet na największych wybojach! w środku ma coś w stylu zamszy dzięki czemu przedmioty nie lataja jak żyd po pustym sklepie a do tego ma kilka miejsc na monety- wygodne np przy parkometrach- nie trzeba szukać:)
I najwazniejsze- nic nei trzeba przerabiac- po prostu montujesz go w tunel srodkowy, nad reczny i jest gites:)
POLECAM!
pozdr
I najwazniejsze- nic nei trzeba przerabiac- po prostu montujesz go w tunel srodkowy, nad reczny i jest gites:)
POLECAM!
pozdr
no nie no prossze cie kubelki recaro i taki podlokietnik? co to za polaczenie? widzieliscie kiedys przy sportowym aucie i kublach podlokeitnik? wg mnie to zenada! pzo atym ogranicza dostepnosc do recznego! w zyciu bym nie zalozyl tego:( taka moja opiniaolafart pisze:i do tego dobrze współgra z tapicerką (ja mam RECARO)
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
- olafart
- Corrado VR6 VSR
- Kontakt:
czyli kubly i szelki + podlokietnik to juz w ogole żena bedzie wg Ciebie... no coz- „de gustibus non disputandum est”, jak ktoś mądry pow- mi to odpowiada, bo auto też ma być praktyczne a to żę za**a to inna sprawa:) czarny + czarny więc nie wiem w czym problem Rajdówką nie jest, więc odrobina "komfortu" w postaci podlokietnika nie zaszkodzi...MAPET pisze:co to za polaczenie? widzieliscie kiedys przy sportowym aucie i kublach podlokeitnik?
trochę nie rozumiem- w jakim sensie ogranicza? Oczywiscie gdy chcesz zdjąc i np wyregulowac, to trzeba się pobawićtrochę, bo wpierw zdjąc podlokietnik, ale reg sie raz na ruski rok...MAPET pisze:pzo atym ogranicza dostepnosc do recznego!
takie coś jak miekką deska w mk2- mi sięręka nie meczy...pekin pisze:a jak materiał z którego jest wykonany? chodzi mi o sama pokrywkę czy jest miękka? łokieć nie boli przy dłuższej trasie?
dla mnei do recaro podlokeitnik dokaldany to pasuej jak swini siodlo bez obrazy
poza tym nie mow mi bo wiem bo wlasnie probowalm u kogos ze latwo sie szybko zaciaga reczny z podlokeitnikiem?
poza tym nie mow mi bo wiem bo wlasnie probowalm u kogos ze latwo sie szybko zaciaga reczny z podlokeitnikiem?
- olafart
- Corrado VR6 VSR
- Kontakt:
to juz powzyej skomentowalem, wiec nei ma po co dyskutowac dlaejMAPET pisze:dla mnei do recaro podlokeitnik dokaldany to pasuej jak swini siodlo bez obrazy
rozumei mze mowisz tutaj o "wchodzeniu w zakrety" na recznym itp, a nei zaciaganiu go na parkingu,- z tym ja nie mam problemow...MAPET pisze:poza tym nie mow mi bo wiem bo wlasnie probowalm u kogos ze latwo sie szybko zaciaga reczny z podlokeitnikiem?
zaciagnac na parkingu to se mozna nawet jak jest to przyciskiem sterowane...
ale tak jak wspomnialem to moja opinia... i w zyciu bym tego u siebie do recaro nie zalozyl!
kumpli 2 ma i zaluja..
ale tak jak wspomnialem to moja opinia... i w zyciu bym tego u siebie do recaro nie zalozyl!
kumpli 2 ma i zaluja..
- olafart
- Corrado VR6 VSR
- Kontakt:
zawsze moga zdjac, tu akurat racje mi przyznac powinienes ze to chwila- moment i zdjeteMAPET pisze:kumpli 2 ma i zaluja..
hehe, rozumiem no ja na recznym w zakrety nie wchodze-wiec w tej kwestii wypowiedziec sie nie moge bo nie sprawdzalem:) ale kolega, ktory raczej ogarnia temat jazdy, poslizgow itp (instruktor w szkole jazdy) zastrzezen tez nie zglaszal- a troche parking pozamiatalMAPET pisze:zaciagnac na parkingu to se mozna nawet jak jest to przyciskiem sterowane...
Ostatnio zmieniony wt mar 11, 2008 22:37 przez olafart, łącznie zmieniany 1 raz.
jak mozesz zjdac to zdejmij heh
MAPET pisze:no nie no prossze cie kubelki recaro i taki podlokietnik? co to za polaczenie? widzieliscie kiedys przy sportowym aucie i kublach podlokeitnik? wg mnie to zenada! pzo atym ogranicza dostepnosc do recznego! w zyciu bym nie zalozyl tego:( taka moja opiniaolafart pisze:i do tego dobrze współgra z tapicerką (ja mam RECARO)
BMW M3 np 2004 rok...mialo 324KM z kubelkami i byl podlokietnik...a wiec ja widzialem:)
w sumie to chyba nawet sportowe auto jest:)
pozdrawiam!
"życie jest walką"
- olafart
- Corrado VR6 VSR
- Kontakt:
uuuuuf- czyli az takiej żeny nie mam w tym Swoim GTiBerni pisze:BMW M3 np 2004 rok...mialo 324KM z kubelkami i byl podlokietnik...a wiec ja widzialem:)
w sumie to chyba nawet sportowe auto jest:)
pozdrawiam!
Ale koniec off topic'iem- najważniejsze ze VoyteQ i pekin mają jasnosc tematu- chyba na wszystkie nurtujace Was pyt. dostaliscie odp
pozdr