GRZANA pisze:no teraz sa igielki

jakies dalsze plany? :>
nooo igiełki nie są, bo w końcu były to moje pierwsze felgi, które sam robiłem, ale wyszły nieźle

póki co musze je założyć, bo już nie wytrzymam dłużej. sesji jutro nie będzie pewnie, bo dopiero na 23:30 jade do qmpla je zakładac, przynajmniej nic nie bedzie trzeba płacić
dalsze plany? hmmm. dziś pucowałem, polerowałem, natłuszczałem i jest sporo drażniących mnie defektów, typu, krzywa listwa progowa, zadrapanie na zderzaku, lakier na listwie grila, masce i błotnikach poobijany, nadkola średnio pasują itd. głównie z tymi wszystkimi plastikami wokół całego auta. chciałbym je wszystkie łądnie spasować, ponitować, wiadomo o co chodzi. no i przede wszystkim chce go rozebrać do zera i pokonserwować, wiec i pewnie jakies rude się od spodu znajdzie, które trzeba zrobić.
na pewno będę chciał założyć halogeny na przód, bo ich brakuje, mimo, że instalacja cała jest. potem zajmę się audio. no i przyznam się po cichu, że pracuję nad adapterami 4x100 -> 5x112

zobaczymy co z tego wyjdzie. wszystko jak zwykle zależne od siana.
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=141210&postdays=0&postorder=asc&start=0]byłe mk3[/url]