Witam , forumowych Passatmaniaków, chcemy znajomemu zrobic z kolega miło i chcielismy mu zalozyc alarm i centralny na pilocika , bo w tej chwili autko jest niezabezpieczone i meczy sie biedak z kluczykiem ( centralny na kluczyk), wersja to kombi, silnik dieselek 90 km , ma ktos jakis schemat gdzie w które kabelki wpiac sie do centrala ? gdzie ją znajde i jak sie dostac ?
jaki alarm polecacie ? cos z małym i ladnym pilocikiem, nie musi mowic , to znaczy byc madrzejszy od kierowcy.
Dzieki serdeczne , odwdziecze sie punkcikami. Pozdrawiam.
Passat B5, gdzie wpiac sie w centralke zeby bylo na pilota ?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- guti
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
Passat B5, gdzie wpiac sie w centralke zeby bylo na pilota ?
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!

zakup alarm seo dolphin pilotowy, syrena z własnym zasilaniem najlepiej alamo, sprawdzone i dobre czujki ultradźwiękowe.
przy tym alarmie masz instrukcję montażu, jeśli zakładałeś jakiś alarm to powinieneś sobie poradzić.
Wpinasz się w moduł komfortu (nie musisz się kopać pod siedzenie a wystarczy przy bezpiecznikach) i w centralny w drzwiach kierowcy, przy okazji uaktywnisz domykanie szyb z pilota
pozdrawiam
przy tym alarmie masz instrukcję montażu, jeśli zakładałeś jakiś alarm to powinieneś sobie poradzić.
Wpinasz się w moduł komfortu (nie musisz się kopać pod siedzenie a wystarczy przy bezpiecznikach) i w centralny w drzwiach kierowcy, przy okazji uaktywnisz domykanie szyb z pilota
pozdrawiam
Moje aktualne wersje VCDS V2: ADAKO 23.3.1 (PL) i 23.3.1 (EN).
- guti
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
jjacekkx, a nie ma gdies prosciej ? w III zakladalem z kolega co prawda sam centralny to tez dzieki forum dowiedzielismy sie ze w bagazniku mozna wpiac sie w kabelki bezposrednio przy pompce. Centralka ladnie schowana a sama robot trwala 40 minut, czyli w pasku musze rozbierac drzwi ? nie da sie gdzies wlasnie jak w III ? wiem ze sie nie porównuje budowy , ale moze jednak ?:D
[ Dodano: Czw Mar 06, 2008 1:08 pm ]
zeby kupic tego seo to chyba trzeba sie nachodzic, poszukam u siebie na miescie, ale watpie bo to dziura, w kazdym badz razie na allegro sa dwa egz i wszystkie z montazem w Bielsku Białym gdzie sie nie wybieram jak na razie
Jezeli sie dogrzebe do drzwi to na jakie kolorki kabelkow zwrocic uwage ? tam jest pewnie centralny z dwoma masami ? a cos innego z modułem domykania szybek ? oprocz tego seo ? bo naprawde nie wiem czy go znajde, a jeszcze zalezyc zy ten wlasciciel passka bedzie taki chciał , bo pewnie mysli ze da sie to kupic za 50 zł a robota 20 zl
na pewno wezmiemy go pod uwagejjacekkx pisze:alarm seo dolphin pilotowy, syrena z własnym zasilaniem najlepiej alamo, sprawdzone i dobre czujki ultradźwiękowe.
[ Dodano: Czw Mar 06, 2008 1:08 pm ]
zeby kupic tego seo to chyba trzeba sie nachodzic, poszukam u siebie na miescie, ale watpie bo to dziura, w kazdym badz razie na allegro sa dwa egz i wszystkie z montazem w Bielsku Białym gdzie sie nie wybieram jak na razie
Jezeli sie dogrzebe do drzwi to na jakie kolorki kabelkow zwrocic uwage ? tam jest pewnie centralny z dwoma masami ? a cos innego z modułem domykania szybek ? oprocz tego seo ? bo naprawde nie wiem czy go znajde, a jeszcze zalezyc zy ten wlasciciel passka bedzie taki chciał , bo pewnie mysli ze da sie to kupic za 50 zł a robota 20 zl
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!