MK3 TDI by kkkubek
Moderator: G0 Karcio
Golf jeszcze nie skrecony dopiero dzisiaj kamil bym mi mache zamienic,wracam po pracy i skladam w calosc Knury na szrocie nie chcieli sie zamienic bo niby maja idelane machy do vento i musialem zaplacic 50zl, a stan tej ich idelanej maski to powiem ze jest bardzo sredni cala porysowana,no ale to nasz wiejski koszalin ze nic nie ma i trzeba brac co jestszczypior pisze:Gdzie sie ukrywasz, bylem kolo mikro ale golfa nie widac
Ostatnio zmieniony pn mar 03, 2008 15:55 przez kkkubek, łącznie zmieniany 1 raz.
NORD-VAG.PL
- szczypior
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
No to capy a jak z nimi gadalem to bez problemu bez dopłaty chcieli sie zamieniackkkubek pisze:Golf jeszcze nie skrecony dopiero dzisiaj kamil bym mi mache zamienic,wracam po pracy i skladam w calosc Knury na szrocie nie chcieli sie zamienic bo niby maja idelane machy do vento i musialem zaplacic 50zl, a stan tej ich idelanej maski to powiem ze jest bardzo sredni cala porysowana,no ale to nasz wiejski koszalin ze nic nie ma i trzeba brac co jest
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1585111#1585111][size=167] Byłe G T I[/size][/url]
Powiedzieli ze to mi zalezy na zamianie, a nie im, a od vento tak samo dobrze sie sprzedaja jak od golfa.Wiec bralem, bo na necie vento sa w sumie drozsze i do tego doliczyc przesylke wiec sie bardziej oplacalo dac te 50zl.szczypior pisze:No to capy a jak z nimi gadalem to bez problemu bez dopłaty chcieli sie zamieniackkkubek pisze:Golf jeszcze nie skrecony dopiero dzisiaj kamil bym mi mache zamienic,wracam po pracy i skladam w calosc Knury na szrocie nie chcieli sie zamienic bo niby maja idelane machy do vento i musialem zaplacic 50zl, a stan tej ich idelanej maski to powiem ze jest bardzo sredni cala porysowana,no ale to nasz wiejski koszalin ze nic nie ma i trzeba brac co jest
Ostatnio zmieniony pn mar 03, 2008 16:06 przez kkkubek, łącznie zmieniany 1 raz.
NORD-VAG.PL
- pczerniej
- Forum Master
- Kontakt:
elegancko ... na nowy sezon piękne zmiany
[ Dodano: 03 Mar 2008 15:55 ]
[ Dodano: 03 Mar 2008 15:55 ]
ojj jak pojechał zamienić to nie wiem czy coś z tego wyjdzie , gdzie on to tam wciśnie do swojej niebieskiej Jagodykkkubek pisze:Golf jeszcze nie skrecony dopiero dzisiaj kamil bym mi mache zamienic
Capo di tutti capi
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
Spoko macha sie zmiescila do corzy przeciez to auto transportowe Macha koloru granatowego czeka w garazu na przykrecenie.pczerniej pisze:elegancko ... na nowy sezon piękne zmiany
[ Dodano: 03 Mar 2008 15:55 ]ojj jak pojechał zamienić to nie wiem czy coś z tego wyjdzie , gdzie on to tam wciśnie do swojej niebieskiej Jagodykkkubek pisze:Golf jeszcze nie skrecony dopiero dzisiaj kamil bym mi mache zamienic
NORD-VAG.PL
wg mnie jeden z najladniejszych MK3 na forum, widzialem autko wczesniej w VW trends i bardzo mi sie podoba, najlepsze wrazenie robia felgi no i kolorek taki niespotykany gladkie zderzaki mi sie osobiscie bardzo podobaja, tylne lampki bardzo fajne a co do vento frontu to bardzo podoba mi sie golf front w tym autku wiec nie wiem czy z vento bedzie ladniej
planujesz jakies mody z silniczkiem w tym sezonie?? bo pisales w pierwszy poscie ze na ten sezon cos ebdzie a nie przebijalem sie przez te wszystkie 70 stron wiec nie wiem czy cos sie nie zmienilo
planujesz jakies mody z silniczkiem w tym sezonie?? bo pisales w pierwszy poscie ze na ten sezon cos ebdzie a nie przebijalem sie przez te wszystkie 70 stron wiec nie wiem czy cos sie nie zmienilo
[size=200][b][color=black][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=97453]Moja Czarna Perła[/url][/color][/b][/size] <--- SPRZEDANA
Obecnie Audi A3 8L 1.9 TDI 110PS
[img]http://images31.fotosik.pl/48/6a443d0601dd6d22.jpg[/img]
Obecnie Audi A3 8L 1.9 TDI 110PS
[img]http://images31.fotosik.pl/48/6a443d0601dd6d22.jpg[/img]