VW GOLFMacienty pisze:ale tez rodzina VAG, Audi?voj2s pisze:....a ja mysle ze najszybsze w polsce wsrod VW nie bedzie .....a reszte czas pokaze
Golf MK2 4X4 V8 32V TURBO 2008 DRAG EDITION
Moderator: G0 Karcio
- slowik_GTI
- Użytkownik
- Kontakt:
evolution, przypadkowo dowiedziałem się ,że wczoraj był u Ciebie Krzysiek ze swoim Corrado. Za późno się dowiedziałem bo bym też dojechał
Najlepsze jednak jest to ,że będzie malowany u naszego kumpla pare km ode mnie więć będę tam codziennie jeździł doglądać
Podziwiam za ten projekt
Najlepsze jednak jest to ,że będzie malowany u naszego kumpla pare km ode mnie więć będę tam codziennie jeździł doglądać
Podziwiam za ten projekt
[color=red][b]MK I -->[/b][/color][url]http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=244554[/url]
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
no dzieki za pomoc w znalezieniu lakiernika na szybko... bo z tym moim to juz 10 dzien jak go szukaja wszyscy...:/ oby tylko zapil gdzies
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
- maxgt
- Gadatliwa bestia
- Auto: mk4 2.8 4m, lupo
- Silnik: BDE
- Kontakt:
inni też nie prużnuja widze , mały przykład,celowana moc ok 750ps , napęd 4 buty
foto z poczynań, silnik 2.5 V5 , co niektózy pewnie znają ten projekt,ja zeczełem go śledzić
może w tym roku spotkacie się na ćwiartce
foto z poczynań, silnik 2.5 V5 , co niektózy pewnie znają ten projekt,ja zeczełem go śledzić
może w tym roku spotkacie się na ćwiartce
Ostatnio zmieniony ndz mar 02, 2008 23:04 przez maxgt, łącznie zmieniany 1 raz.
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
to ja naprawde robie niskobudzetowa rozkmine
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT
- daniel2505
- Użytkownik
- Kontakt:
to auto nie jest przypadkiem z okolic Łodzi?maxgt pisze:inni też nie prużnuja widze , mały przykład,celowana moc ok 750ps , napęd 4 buty
foto z poczynań, silnik 2.5 V5 , co niektózy pewnie znają ten projekt,ja zeczełem go śledzi
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=123919/]Mój zielony VARIANT[/url]
Witam na wstępie gratulacje z juz odwalonej roboty , śledze temat na sr.pl i tutaj i zastanawia mnie czy brałes inny silnik pod uwagę ?? dokładnie chodzi mi o 2,7 biturbo . i gdzie chcesz podłączyć maglownice , bo np. w golfie Dahlbacka jest nad skrzynią a w V8 mk2 którego są fotki w tym temacie jest ona pod . będę wdzięczny jak mi rozjaśnisz w głowie
patent pewnie tez nie zostanie podany , nawet po tym jak Goferek bedzie jeździł czasami kolego trzeba pogłówkowaćNEMESIS pisze:ale wątpię żeby Ci sprzedał patent przynajmniej do czasu zanim sam nie wyjedzie !!
[ Dodano: 05 Mar 2008 11:21 ]
to już jest rozwiazanejugo500 pisze:ciekawi mnie jak EVO chce to rozwiązać .
Ostatnio zmieniony śr mar 05, 2008 12:20 przez meverick, łącznie zmieniany 1 raz.
www.jettaclub.pl
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
otoz to :D patent jest tak potwornie prosty ze az sam sie dziwie ze na to wpadłem ja lubie rzezbe a tu sie obeszlo na golfowskich gratach.. tyle moge powiedziecNEMESIS pisze:Nie chcialbym być adwokatem EVO ale wątpię żeby Ci sprzedał patent przynajmniej do czasu zanim sam nie wyjedzie !! Nic na łatwiznę kolego !!jugo500 pisze:bo np. w golfie Dahlbacka jest nad skrzynią a w V8 mk2 którego są fotki w tym temacie jest ona pod . będę wdzięczny jak mi rozjaśnisz w głowie
[ Dodano: Sro Mar 05, 2008 17:21 ]
a propo dzis mnie golf opuscil na czas lakieru
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT