Tyle, że całe w polerce
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderator: G0 Karcio
ładne ale raczej niechcial bym kombinowac z dystansami redukcyjnymi bo to rozstaw 5x130 a ja niejestem zwolennikiem takich rozwiazan
tylko ktore RH te z wczesniejszych postow czy te z posrod tych trzech zdjec?Glocu pisze:JARO-77, jak dla mnie to te pierwsze co pokazałeś RH by ładnie sie prezentowały![]()
rant w polerkę i malynaa![]()
PS autko kozaczy cabrio i taka moc nieźle nieźle
Tez wlasnie bylem za nimiGlocu pisze:z pośród tych trzech zdjęćJARO-77 pisze:tylko ktore RH te z wczesniejszych postow czy te z posrod tych trzech zdjec?te pierwsze
To super bede wdzieczny za foto*daniel* pisze:JARO-77, zdecydowanie RH w 16 cali te pierwsze z posród 3 foteksą naprawde wypas! miałem gdzieś fote cabrio na takim felunku jak znajde to wrzuce i obadasz czy ci się podoba!
projekt zacny, ale tegoJARO-77 pisze:Vmax ok 248km/h
Co ja tu bede udowadniac i pokazywac jak to nazywasz "radosna tworczosc"Cinek pisze:projekt zacny, ale tegoJARO-77 pisze:Vmax ok 248km/hakutar nie potrafie sobie wyobrazić ze względu na małą mase i skrzynie z diesla.
znam radosną twórczość KTT ale jednak to predkość już bardzo poważna
Cinek pisze:projekt zacny, ale tegoJARO-77 pisze:Vmax ok 248km/hakutar nie potrafie sobie wyobrazić ze względu na małą mase i skrzynie z diesla.
znam radosną twórczość KTT ale jednak to predkość już bardzo poważna
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 85 gości