Witam
Otoz dowiedzialem sie ze pompka centralnego zamka to takie madre urzadzonko ze posiada osobne piny na otwieranie i zamykanie z kluczyka oraz osobne piny na otwieranie i zamykanie automatyczne ( z alarmu ). Z racji tego ze nie dziala mi automatyczne otwieranie z alarmu ,musze przypasowac kabelek otwierania automatycznego do odpowiedniego pinu na pompce C.Z. Nie chcialem tego robic metoda chybil trafil gdyz szybko moglbym ja schajcowac .
Stad gleboka prosba o schemacik do pompki o numerach : 1H0 962 257 G (12 pinowa) !!
I jeszcze jedno wczesniej mialem u siebie w golfiku III pompke (ktora sie niestety spalila) o numerze 1H0 962 257 (11 pinowa) i widocznie pin do otwierania byl umiejscowiony na niej w innym miejscu.tak wiec stad moja prosba o schemacik do tej 12 pinowej pompeczki abym byl pewien jak zamienic piny.
reczne otwieraniei zamykanie z cypelka dziala (slychac pompke w obu przypadkach) a z alarmu tylko zamyka -przy otwieraniu nie slychac wogole pompki.
bardzo prosze o scchemacik (uklad pinow do te pompki)ewentualnie skad ,gdzie moge go znalezc .
zalozylem nowy temat bo szukalem juz wszedzie i nic z tego ,moze ktos pomoze ?
Potrzebny schemat pompki centralnego zamka 1H0 962 257 G
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Paweł Marek
- V.I.P.
obejrzyj drugą stronę z tego pliku http://volkswagen.msk.ru/electro/alarm/ ... olf-95.pdf
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Nowicjusz
- Paweł Marek
- V.I.P.