[abf]ogień z wydechu i nie chce sie dalej wkrecac
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
[abf]ogień z wydechu i nie chce sie dalej wkrecac
witam
mojego abfa przelewa.jezeli dam mu z wolny odrazu w dehce wkreci sie do 4500.przerywa i zieje ogniem z wydechu.na lpg wsio dobrze.jezdzac na pb przed brakiem wachy(nie działa mi wskaznik poziomu paliwa)auto zaczeło dobrze jezdzic.przejechałem 1,5km i stanął bo było juz jej koniec.wyjełem bezpiecznik od pompki i pojechałem na lpg zatankowac pb. i po zatakowaniu znów to samo.moze cos z regultorem cisnienia paliwa, bo jak go odłączyłem nie było jakiejkolwiek róznicy.obawiam sie takze o map sensor.
z góry dzieki za pomoc
pozdrawiam
mojego abfa przelewa.jezeli dam mu z wolny odrazu w dehce wkreci sie do 4500.przerywa i zieje ogniem z wydechu.na lpg wsio dobrze.jezdzac na pb przed brakiem wachy(nie działa mi wskaznik poziomu paliwa)auto zaczeło dobrze jezdzic.przejechałem 1,5km i stanął bo było juz jej koniec.wyjełem bezpiecznik od pompki i pojechałem na lpg zatankowac pb. i po zatakowaniu znów to samo.moze cos z regultorem cisnienia paliwa, bo jak go odłączyłem nie było jakiejkolwiek róznicy.obawiam sie takze o map sensor.
z góry dzieki za pomoc
pozdrawiam
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
czujnik w aparacie zaplonowym brak sygnalu lub nie zsynchronizowany
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
a lambada?
taki mały OT... co da, lub czego nie , regulowany rozdzielacz?evolution pisze:czujnik w aparacie zaplonowym brak sygnalu lub nie zsynchronizowany
Ostatnio zmieniony śr lut 27, 2008 02:32 przez artym, łącznie zmieniany 2 razy.
-->>SCIROKIEJ DROGI!!-->>
a co sie stanie jesli odłacze całkowicie lambde?przejdzie w ten tryb tzw. "awryjny"?Podejrzewam ze jakies błedy wpierdzielaja sie do sterownika bo wczoraj odpiąłem kompa, poczekałem z 10min odpalam i dobrze.Następnego dnia pojezdziłem na lpg przłaczam na pb i znów to samo.
Ostatnio zmieniony śr lut 27, 2008 10:08 przez CHUDY, łącznie zmieniany 1 raz.
raczej nie bo nie ma co zle podłaczyć prz ins. I gen na blosie. emulator dobry bo srawdzałem.
Ostatnio zmieniony śr lut 27, 2008 10:39 przez CHUDY, łącznie zmieniany 1 raz.
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
tryb awaryjny limiter w okolicach 4500 zaplon pozniejszyartym pisze:a lambada?
taki mały OT... co da, lub czego nie , regulowany rozdzielacz?evolution pisze:czujnik w aparacie zaplonowym brak sygnalu lub nie zsynchronizowany
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT