Jezioro po lewej stronie auta
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jezioro po lewej stronie auta
Hmm zdziwko jakich malo.
Przewaznie moim goferkiem jadą 2 osoby
Ja i laska
(kierowca) i (pasażer)
Lewa strona podłogi jest mokra ... tzn że gdzies jest jakaś mała głupia dziurka.... pytanie skąd by mogła byc i gdzie sie znajdowac.
zatrówno jak pod nogami kierowcy i pasażera za kierowcą
natomiast po prawej stronie samochodu suchutko jak makiem zasiał...
Help
Ja i laska
(kierowca) i (pasażer)
Lewa strona podłogi jest mokra ... tzn że gdzies jest jakaś mała głupia dziurka.... pytanie skąd by mogła byc i gdzie sie znajdowac.
Help
Ostatnio zmieniony śr lis 07, 2007 14:28 przez Cyborg, łącznie zmieniany 1 raz.
Tyskie ponad Wszystkie !!
[url=http://imageshack.us][img]http://img480.imageshack.us/img480/2880/tyskie1du3.gif[/img][/url]
Tyskie ponad Wszystkie !!
[url=http://imageshack.us][img]http://img480.imageshack.us/img480/2880/tyskie1du3.gif[/img][/url]
Re: Golf II - Jezioro po lewej stronie auta
Cyborg pisze:Hmm zdziwko jakich malo.
Ja i laska
(kierowca) i (pasażer)
Więc kto siedzi po lewej stronie? Nie dziwie się ze jest mokro, skoro laska siedzi obok. Gdybyś tak jeszcze fotkę umiescił to mielibyśmy 100% pewnośc ze to jest właśnie to.
ludzie ale on ma wode w srodku auta co ma do tego podloga i dziury w niej?? Jakby mial tam dziury to by wody nie bylo bo by splywala Sa zwykle trzy przyczyny tego:
1. Szyberdach
2. Rozbierz drzwi po lewej stronie (tylne i przednie) i sprawdz folie ochronna moze gdzies puscila - to zwykle glowna przyczyna
3. Sprawdz czy nie ma zbyt duzej przerwy miedzy uszczelkami, a szybami przy lewych drzwiach.
A tak najlepiej to wez sobie szlaufa i lej po lewej stronie ile wlezie, tylko wczesniej niech ktos siadzie do auta i szuka gdzie cieknie. Ja tez to mialem i tak sobie z tym poradzilem!
1. Szyberdach
2. Rozbierz drzwi po lewej stronie (tylne i przednie) i sprawdz folie ochronna moze gdzies puscila - to zwykle glowna przyczyna
3. Sprawdz czy nie ma zbyt duzej przerwy miedzy uszczelkami, a szybami przy lewych drzwiach.
A tak najlepiej to wez sobie szlaufa i lej po lewej stronie ile wlezie, tylko wczesniej niech ktos siadzie do auta i szuka gdzie cieknie. Ja tez to mialem i tak sobie z tym poradzilem!
Tu się zgodzę z Tymianem. W moim golfiku po wrześniowych ulewach wiecznie było pełno wody. Stała sobie spokojnie jak gdyby nigdy nic. Po sprawdzeniu okazało się że mam mokrą tapicerke w dolnej części drzwi (tylko od strony kierowcy). Rozebrałem drzwi i okazało się ze w ogóle nie mam folii ochronnej. Nie było jej ani na lewych ani na prawych drzwiach. Po prostu deszcz padał tylko na lewą stronę samochodu. Założyłem folię, zakonserwowałem najpierw wnętrze biteksem. jak na razie nawet przy największych ulewach jest sucho.tymian pisze: 2. Rozbierz drzwi po lewej stronie (tylne i przednie) i sprawdz folie ochronna moze gdzies puscila - to zwykle glowna przyczyna
Pozdrawiam
Marcin
Re: Golf II - Jezioro po lewej stronie auta
Moze to wina laski ??? Sproboj zmienicCyborg pisze:Hmm zdziwko jakich malo.
Ja i laska
(kierowca) i (pasażer)
Help
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt: