Witam!
Nie działa mi jedno światełko Szukałem, ale nie moge znaleść opisów bezpieczników (wpisywałem mk4 bezpieczniki, opis bezpiecznikow itp itp).
Stąd pytanie - czy za jedno długie jest odpowiedzialny bezpiecznik? Czy też odpowiada ze np mijania i długie. Który to będzie bezpiecznik odpowiedzialny za to światełko?
Z góry wielkie dzięki - być może padła żarówka...ale jak sobie wyborażę rozkręcanie lewej strony w dieslu....to mi się odechciewa Najpierw bezpieczniki pozniej katorga
Pozdrawiam
Brak jednego długiego światła lewa strona
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Dzieki - ale tam łape wsadzic to ciężko jest, ale udało się. Chociaż dziwne - bezpiecznik ok wkładam druga zarowke nie dziala, włożyłem znów tą samą działa...Może styku zasniedziały albo cogreg pisze:bez przesady - wymieniałem w TDI - mniej jak 5 minut z zegarkiem w rękuslonik pisze:ale jak sobie wyborażę rozkręcanie lewej strony w dieslu....to mi się odechciewa
Pozdrowionka
Ehh jak pech to pech Bylem na regulacji świateł (przyrząd itp). Wracam do domu parkuje w garażu - widzę lewe wyżej niż prawe...to chyba nie ma być tak? Diagnoscie nie powaliły się przypadkiem strony? Póki co mieszkam w Polscegreg pisze:możliwe że coś z kabelkami w lampachslonik pisze:styku zasniedziały albo co