GTI T BY KENAJ
Moderator: G0 Karcio
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Kenaj, czyzbys sprzedawal?
http://moto.allegro.pl/item315331406_si ... mplet.html
http://moto.allegro.pl/item315331406_si ... mplet.html
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
potwierdzam, no chyba, że go od 11 rano jak go widziałem tak rozbroił w garażu i wystawiłto nie Kenaja
Najlepsze są spryskiwacze - ufoludki, śmigają, aż miło
- [b]pssst pssst brum brum pssst [/b]
- [b]330 KM i 1200 kg = :satan: :satan: [/b]
[b]był:[/b] Golf III GT ABS
[b]jest:[/b] Golf III ABF T, Opel Astra II Cabrio Bertone
- [b]330 KM i 1200 kg = :satan: :satan: [/b]
[b]był:[/b] Golf III GT ABS
[b]jest:[/b] Golf III ABF T, Opel Astra II Cabrio Bertone
- Kenaj
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
to nie mój, ale znam właściciela, szczerze wątpie w tą moc, którą podał na aukcji. Wykresu z hamowni nie widziałem
[ Dodano: Czw Lut 21, 2008 12:18 pm ]
mam małe opóźnienie ze strojeniem. Jeste ono spowodowane malym problemem. Mianowicie ginie mi iskra, pojawiło sie to po przygodzie z czwartym cylindrem. Mam nadzieje zlikwidować usterke możliwie szybko, bo nie moge się doczekać wystojenia motorku i spalenia kapcia, a mam dwa komplety opon na skończenie
[ Dodano: Czw Lut 21, 2008 12:18 pm ]
mam małe opóźnienie ze strojeniem. Jeste ono spowodowane malym problemem. Mianowicie ginie mi iskra, pojawiło sie to po przygodzie z czwartym cylindrem. Mam nadzieje zlikwidować usterke możliwie szybko, bo nie moge się doczekać wystojenia motorku i spalenia kapcia, a mam dwa komplety opon na skończenie
"Volkswageny nie kapią olejem, one tak zaznaczają swój teren"
Kenaj, w temacie twojej instalacji spryskiwaczy, popatrz co dorwałem
Prawda że ładna seria Zbiorniczek z Golfa3 z wersji ze spryskiwaczami reflektorów, do tego pompka wysokociśnieniowa (dodatkowa) do samych spryskiwaczy, no i wszystko orginał VW Teraz tylko zastanawiam się nad podłaczeniem, bo w skrzynce przekaćników jest miejsce na spryskiwacze reflektoró właśnie, więc...
Prawda że ładna seria Zbiorniczek z Golfa3 z wersji ze spryskiwaczami reflektorów, do tego pompka wysokociśnieniowa (dodatkowa) do samych spryskiwaczy, no i wszystko orginał VW Teraz tylko zastanawiam się nad podłaczeniem, bo w skrzynce przekaćników jest miejsce na spryskiwacze reflektoró właśnie, więc...
- Kenaj
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
niezłe, kurcze a gdzie to trafileś?? Dobrze widze, że zbiorniczek jest na 7l? Ciekawe jak często trzeba go zalewać
Ostatnio zmieniony pt lut 22, 2008 09:45 przez Kenaj, łącznie zmieniany 1 raz.
"Volkswageny nie kapią olejem, one tak zaznaczają swój teren"
Kenaj, Zbiorniczek wyrwałem w używce na allegro, bo nie byłem pewny czy podejdzie. Teraz już mam pewność i wiem ze to orginał. W miedzyczasie sprawdziłem w ASO, cena nowego to jakieś 150 pln, więc jakoś strasznie nie jest. Jest właśnie na 7 litrów i myślę, że nie trzeba będzie go zalewać za często.
Co do pozostałych kosztów to wysokociśnieniowa pompka w ASO to też koszt jakieś 150 pln, w serwisie Skody jest troszeczkę taniej (jakieś 130pln) ale zamiennik kosztuje np.90 pln.
Co do pozostałych kosztów to wysokociśnieniowa pompka w ASO to też koszt jakieś 150 pln, w serwisie Skody jest troszeczkę taniej (jakieś 130pln) ale zamiennik kosztuje np.90 pln.
rydzu, nic nie ma? http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=page09_g3
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.