jakim cudem ?Marcin GTI pisze:nie będzie borbetów bo bez dystansu min 1 cm nie wejdą na piaste
a Jakie masz ET na tych borbetkach ?
Moderator: G0 Karcio
z tyłu to pół biedy po założeniu felgi było jeszcze z 1,5cm przerwy miedzy rantem a amorkiem gorzej jest z przodem przerwa między amorkiem też by uszła ale problem tkwiMAPET pisze:z tego co mam info na tyl wystarczy 5mm dystansu zeby odsunac od gwintu felge ET30 ...
ET 15 to wiadomo ze bez niczego
no to takie jak u mnie ...Marcin GTI pisze:30
ou ... hmm ... To nie wiem, Mapet i na przód kładziemy 7,5Marcin GTI pisze:tył jest ok, przód koliduje a dokladniej to ******* jarzmo..
nie do konca jak sie ma gwint to z tylu bez dystansu nei wlozy sie 9tkiAD6 pisze:z tyłu to pół biedy po założeniu felgi było jeszcze z 1,5cm przerwy
możliwe ja sprawdzałe u siebie przy zwykłym kicie - 60mm i było okMAPET pisze:nie do konca jak sie ma gwint to z tylu bez dystansu nei wlozy sie 9tki
orginalne z GTI tarcze 280mm i wygląda to tak jak na zdjęciuMAPET pisze:a z prozdu to bardzo dzinwe!! te zaciski sa oryginalne?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości